Склад ОВК – 95 округ: Чому Свистович представляє інтереси Кармазіна?

0

Джерела Громади Приірпіння надіслали редакції список членів окружної виборчої комісії з виборів Президента України округу № 95, до якого входить зокрема Приірпіння та Києво-Святошинський район.

Головою комісії став представник від кандидата в президенти Андрія Новака, заступником – мешканка Ірпеня Ірма Уріадкопєлі, яка представляє фігуранта акнтикорупційних розслідувань кандидата Юрія Дерев’янка, а секретар від фігуранта антикорупційних розслідувань кандидата Руслана Насірова.

Серед рядових членів ОВК колишня голова Ірпеня Мирослава Свистович, яка очолювала в Ірпені осередок партії “Сила людей” і у 2015 році балотувалася від цієї партії на посаду мера міста.

Свистович увійшла до складу ОВК від кандидата у президенти Юрія Кармазіна, який очолює “Партію захисників Вітчизни”.

Свистович підтримала переворот влади в Коцюбинському, зокрема, незаконне зняття з посади обраної громадою селищної голови Ольги Матюшиної. Вона підтримала псевдо-секретаря ради Миколу Єременка. У подальшому СБУ затримало Єременка та мешканця Ірпеня Євгена Мельничука під час отримання хабара їм вручили підозри і зараз судять.

За словами співзасновника партії “Сила людей” Олександра Солонтая, Мирослава Свистович не має до партії жодного відношення та не очолює партійний осередок в Ірпені.

Як відомо, Кармазін неодноразово приїздив в Приірпіння на заходи, організовані головою Гостомельської ради екс-регіоналом та фігурантом антикорупційних розслідувань Юрієм Прилипком.

У Бучанській раді фракцію “Партії захисників Вітчизни” очолює Олександр Таможній, який балотувався до Верховної ради у 2014 році від “Ліберальної партії”, яку на тай час вів на вибори
Михайло Опанащенко, що голосував за закони 16-го січня. В Ірпінській раді – Ігор Панасюк.

Кандидата в президенти Ігора Смешка в ОВК представляє Зореслав Замойський.

який працює в провладних ЗМІ Гостомеля і в своїх публікаціях позитивно відгукується про екс-регіонала Прилипка, який переховував на своїх складах автопарк втікача Януковича.

Представник від кандидата Руслана Кошулинського в ОВК “свободівець” Андрій Ополінський, який працював юристом Коцюбинської ради і на якого напали невідомі зранку й звірячо побили перед судовим засіданням у справі по каналізації.

Як відомо, за посаду глави держави змагатимуться 44 кандидати. Це рекордна кількість людей, які зареєструвалися в ЦВК.

Рух ЧЕСНО наголошував на тому, що така кількість кандиадатів необхідна для того, щоб заводити своїх людей по квотам в ТВК і ДВК.

У Приірпінні за час передвиборчої кампанії особисто побував лише кандидат від “Свободи” Руслан Кошулинський, також з візитом завітала перша леді країни Марина Порошенко, але вона не позиціонує ці візити як передвиборчу агітацію.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539