Медіа-консультант Карплюка Петро Щербина ставив “ріжки” депутату облради під звуки гімну України (відео)

0

Заступник екс-мера Ірпеня по партії “Нові Обличчя”  і його головний медіа-консультант Петро Щербина наставляв “ріжки” депутату облради від “Свободи” Ігорю Домбровському під час виконання гімну на закритті сесії Ірпінської міської ради. Відповідне відео з’явилося в групі Ірпінь Daily.

Судячи з запису, хуліганська витівка “сірого кардинала” Володимира Карплюка сталася 19 грудня 2018 року, під час голосування за так званий оновлений генеральний план міста, який Ірпінська міська рада прийняла за лічені секунди без обговорення з громадою і в залі, повному тітушок.

Ігор Домбровський саме намагався передати слово депутату Верховної Ради Павлу Кишкарю, коли в.о.міського голови Анастасія Попсуй (змінила прізвище на Заблоцька) стрімко закрила сесію, увімкнувши “Гімн України”. Петро Щербина в той день виконував особливу роль – захищав трибуну від народних депутатів та представників громади Ірпеня, щоб не дати їм виступити.

Після протискання генплану, на сесії 24 січня 2019 року ФОП “Щербина Петро Миколайович” дозволили розпочати “ларьочний бізнес” в Ірпені – поставити дві “тимчасові споруди”, тобто торгові павільйони, зблоковані з зупинками на вокзалі та в районі парку Центральний.

Загалом попри те, що Щербина не займає жодної посади у владі Ірпеня, він зіграв ключову роль в організації як фейкових громадських слухань, так і голосування за оновлення генплану. Зокрема, на зборах 30 листопада Щербина був секретарем, задля чого його незадовго до того прописали в Ірпені –  в будинку невідомої площі на вулиці Мечникова 101-а, який межує з висотною забудовою в районі дуба-прадуба.

Ця садиба не є власністю Петра Щербини, а належить Марченку Юрію Олександровичу, співвласнику будівельної групи ТОВ “Синергія” та інших компаній зі схожою назвою, які також пов’язують з Карплюком.

А під час голосування за так званий оновлений генплан Ірпеня, який, зокрема, дозволив висотну забудову в заплавах річок Ірпінь та Буча, Щербина також керував балом тітушок і муніципальної варти.
До історії з генпланом Ірпеня Щербина мешкав в Бучі і навіть мав там спільний будівельний інтерес з співмешканкою Карплюка Наталею Бойчук.

Як відомо, компанія ТОВ “Споруда”, зареєстрована на Щербину, розпочала незаконне будівництво у лісовій зоні Бучі, поблизу ресторану “Рим”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539