Зе!штурм: як підсудні Єременко і Мельничук шукають собі округи на Київщині

0

Депутат Коцюбинської селищної ради Микола Єременко вирішив податися до команди Зеленського. Про це він повідомив у себе на сторінці. Претендує на 96 округ, до якого входить Буча та Славутич, де сам депутат навіть не проживає. Єременко більше відомий у 95 окрузі, до якого входить селище Коцюбинське, де дійсно проживає депутат.

Другий самопроголошений голова селища Коцюбинське з-поміж своїх заслуг забуває вказати той факт, що його затримали на хабарі працівники СБУ. Більше того, вже оприлюднені аудіозаписи розмов, які свідчать про те, що депутат Єременко разом з мешканцем Ірпеня Євгеном Мельничуком вирішили підзаробити на ситуції, що склалася в селищі Коцюбинське.

З утримання під вартою їм вдалося вийти завдяки заставі. Кожен з них апелював до того, що на утриманні в політиків перебувають діти, а Мельничук посилався на те, що він взагалі є багатодітним батьком. Примітно, що у декларації Мельничука, яка є на сайті НАЗК, кількість дітей з тією, яка була заявлення на суді суттєво різниться, а від Єременка жінка пішла з дітьми задовго до того, як його взяли під варту.

Свій пост про спробу потрапити до паралменту і отримати недоторканість Єременко розмістив у групі “Немішаєве. Новини, події, оголошення”.

Його подільник Євген Мельничук вирішив податися в Зе!команду від 95 округу. Про це теж він повідомив у соцмережі.

У коментарях до такої ініціативи виборці наголошують, чому не віддадуть за Мельничука свої голоси і постять світлину з адвокатом і догхантером Святогором, який представляє Єременка в суді.

“Громада Приірпіння” скинула в штаб команди Зеленського інформацію про Єременка і Мельничука.

“Це просто таки хід Карплюка, щоб відмінусувати рейтинг Зе!команди. Вони зараз будуть всім навіювати, що Зе!команда вже визначилася і кандидує цих засланих козачків. Насправді ще не було жодного офіційного повідомлення про те, що є вже кандидат по 95 округу”, – наголошує журналістка Михайлина Скорик, яка мешкає в Ірпені.

Дійсно, Зе!штаб ще проводить співбесіди з кандидатами, які подали свої резюме.

З’їзд “Слуги народу” запланований на 8 червня.

Нагадаємо, 7 березня 2018 року Микола Єременко став другим самопроглошеним головою Коцюбинської селищної ради. Ірпінський реєстратор вніс його в реєстр після псевдосесії, на якій голосував навіть відкликаний виборцями депутат ради Віктор Анісімов.

Єременко вважає себе обраним секретарем Коцюбинської селищної ради з жовтня 2017 року. При тому, що в його декларації на сайті НАЗК немає жодного доходу на цій посаді, бо обирали його депутати на псевдосесії.

Прокуратура відкрила кримінальні провадження через те, що депутат Єременко погрожував членам ТВК та активістам через те, що за народною ініціативою відкликали депутата Віктора Анісімова. 28 березня голову ТВК Людмилу Демченко не допустили в раду, про що вона повідомила ЦВК.

Переворот депутати організували після того, як на громадських слуханнях мешканці проголосували за приєднання до Києва. За висловилося майже 61 % учасників слухань. На слухання, про які було відомо за місяць прийшли понад 1300 мешканців.

Згодом Мельничука та Єременка затримали на хабарі. Вони вимагали в селищної голови Ольги Матюшиної кошти за голосування бюджетних питань. Після їхнього затримання, підозрювані вийшли під заставу. У Єременка вдома відбулися обшуки. В цей час депутат виглядав як побитий.

Згодом Єременко та Мельничук пікетували ГПУ з труною.

Зараз другий самопроголошений голова селища Микола Єременко судиться з третім самопроголошеним головою Сергієм Данішем щодо незаконності прийняття бюджету слеища на 2019 рік. Єременко звинувачує Даніша і партію екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка “Нові обличчя” у зірваних домовленостях, які були між ними досягнуті до другого перевороту, коли Єременко захопив владу у протипавний спосіб, що підтверджує рішення суду.

В Історії Коцюбинського це вже другий переворот влади. У 2016 році Ірпінський реєстратор вніс в реєстр незаконно керінвиком ради Юлію Главацьку з партії мера Ірпеня Нові обличчя. Парламент тоді призначив перевибори ради. Суд визнав дії депутатів незаконними. Зараз ірпінського реєстратора та Юлію Главацьку судять. Прокуратура вбачає в їхніх діях кримінал.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539