Поліція в Ірпені демонтувала борди родини Карплюка

0

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом втручання в діяльність працівника поліції (ч. 1 ст. 343 ККУ) та демонтували рекламні біл-борди в Ірпені та Приірпінні.

Про це повідомляє головне управління Нацполіції в Київській області.

На цих біл-бордах було розміщене звинувачення у ймовірній співпраці з наркобізнесом на адресу начальника поліції Ірпеня Олега Петренка.

Як зазначили у поліції, зрізані борди належать ТОВ “Піар-лайн”. Власниця цієї фірми – дружина екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка Лариса Карплюк. Також джерела у правоохоронних органах розповідають, що замовником напису на бордах про начальника поліції Ірпеня був особисто Володимир Карплюк.

Самовидці розповідають, що під час демонтажу бордів на особистий прийом до начальника поліції Олега Петренка приходив заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин. Як згодом повідомили джерела в Ірпінській раді, один з демонтованих бордів належав саме йому.

“В кабінеті Петренка чиновник пробув недовго й вийшов у поганому настрої”, – розповідають самовидці.

Демонтовані в рамках кримінального провадження біл-борди відвезли на штраф-майданчик як речові докази.

Санкція статті передбачає стягнення штрафу від п’ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців. За словами правоохоронців, в процесі розслідування стаття може бути перекваліфікована.

Нагадаємо, у Приірпінні в ніч з 9 на 10 вересня з’явилися 7 біл-бордів, на яких в питаньній формі розміщене звинувачення начальника Ірпінської поліції Олега Петренка у “кришуванні” наркобізнесу в регіоні.

Автори тексту на борді запрошують усіх пройти опитування на сайті “Правда Ірпеня”, який входить до низки місцевих ЗМІ, пов’язаних з екс-мером Ірпеня Володимиром Карплюком. У опитуванні попри інтенсивну бордову кампанію в опитуванні взяло участь станом на 10 вересня близько 70 осіб.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539