Чому депут з Коцюбинського Єременко пікетує Генпрокуратуру

0

26 лютого зранку під Генпрокуратурою депутат Коцюбинської селищної ради Микола Єременко вимагав відставки прокурора Києво-Святошинського району Юрія Дмитруня.

Депутата Єременка та його спільника – мешканця Ірпеня Євгена Мельничука судять за обвинуваченням в хабарництві. Єременку інкримінують звинувачання в тому, що він вимагав хабар в селищної голови Коцюбинського за голосування на сесіях. Спецоперацію по затриманню обвинувачених проводило СБУ 2018 року і є відповідні адуіозаписи, де Єременко просить “порєшать цю тему” з ДФС-ником Трофімовим, який його викликає на допит.

Пікет Єременко та Мельничук організували на наступний день після того, як прийшли в судове засідання у своїй справі до Ірпінського міського суду.

Розгляд справи перенесли на 15 травня. Єременка та Мельничука раніше помічали на акції “Руху нових сил” Саакашвілі в Одесі.Перед тим Єременко жалівся на те, що у нього сутужно з грошима.

На аудіозаписі, який зробили під час спецоперації СБУ, Єременко зазнавався, що недоотримав кошти у розмірі 20 000$ від Володимира Карплюка за переворот організований в селищі Коцюбинське, коли він в незаконний спосіб самопризначився секретарем і усував обрану громадою селищну голову Коцюбинського Ольгу Матюшину. Після перевороту в Коцюбинському влада в силовий спосіб перейшла до рук представника партії Карплюка “Нові обличчя” – Сергія Даніша, який раніше був помінчником “регіонала” Петра Мельника та фігурував у справі щодо викрадення монахинь.

У 2018 році Єременко та Мельничук, які тоді вийшли після внесення застави, прийшли пікетувати ГПУ з труною та музиками, які грали реквієм.

Нагадаємо, 24 лютого прокуратура направила у справі екс-мера Ірпеня обвинувальний акт до суду.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539