У Бучі депутатка напала на виборців (відео 18+)

0

Депутатка Бучанської ради від партії “Нові обличчя” Олена Березинець побила жінку на своєму окрузі. Подія сталася по вул. Тарасівській, поблизу відділення “Укрпошти”.

Березинець без захисної маски та без черги зайшла до поштового відділення, пояснюючи свої дії тим, що вона має депутатський мандат. При цьому в черзі стояло біля 20-ти чоловік.

Люди в черзі почали робити жінці зауваження, у відповідь вона почала використовувати нецензурну лайку, показувати дулі, та бити пакетом.

Очевидці, які стояли в черзі до пошти, шоковані такою поведінкою депутатки.

З`ясувалося, що Березинець не вперше так себе поводить із виборцями. Вона ображає людей, визначає, кому давати матеріальну допомогу з бюджету, а кому ні, погрожує.

Про таку поведінуку знає й мер Бучі Анатолій Федорук, який агітував на місцевих виборах голосувати за депутатів від партії “Нові обличчя” як членів своєї команди.

У своєму пості-реакції на вчинок Березинець, очільник міста зауважив, що ще раз поспілкується з Березинець на тему її поведінки.

“Ми знаємо про її складний емоційний стан і намагалися надати Олені Едуардівні належну допомогу. На завтра вчергове запросив її до себе на розмову. Маю надію, що вона дослухається до порад та рекомендацій”, – пише Федорук на своїй сторінці у соцмережі фейсбук.

Голова Бучанської спілки ветеранів АТО Олександр Буйволюк на своїй сторінці в соцмережі фейсбук написав, що Березинець біля пошти образила дружину учасника АТО й засудив таку поведінку депутатки.

У коментарях під постом Буйволюка Березинець продовжила ображати бучанців, використовуючи нецензурну лайку.

Світлина від Артема Свірідова.

Згодом Буйволюк свій пост видалив.

Поведінку Березинець планують розглянути на засіданні комісії з депутатської етики, однак бучанці переконані, що це не допоможе, вона там уже була. На попереднє засідання бучанці зібрали 500 підписів під зверненням до мера щодо поведінки Березинець. Але їй зробили лише зауваження.

Сусіди Березинець розповідають, що пів року тому жінка лікувалася у психо-неврологічному диспансері й має серйозні психічні порушення, які можуть завдати шкоду оточуючим.

В раді Березинець входить до комісії з питань культури та освіти.

До слова, Березинець, як і інші депутати від партії “Нові обличчя” в Бучанській раді регулярно голосують за дерибанні рішення, які стосуються знищення бучанського лісу.

Нагадаємо, саме за розкрадання лісу в особливо великих розмірах нині судять міського голову Федорука та секретаря Бучанської ради депутата від партії “Нові обличчя” Василя Олексюка.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539