Скільки слуга народу Даніш віддав з бюджету Коцюбинського за мурал?

0

За кошти платників податків Коцюбинська селищна рада заплатила майже 110 000 грн. Про це свідчить платіжка на ПП “Міраж”. Переказ коштів на рахунок підприємства відбувся у травні 2021 року.

Депутатську більшість у Коцюбинській селищній раді складають представники “Слуги народу”, “Нових облич” та “Європейської солідарності”. Саме їхніми голосами прийнятий у такому вигляді, який діє зараз, бюджет на 2021 рік для селища.

Наразі невідомо, де має бути мурал, які його розміри. Раніше перед виборами на ДОЗі зробили сквер, де розфарбували незаконно встановлені гаражі (фото на кавері).

Журналістка Ірина Федорів, яка мешкає в селищі, зробила перелік проплат з рахунків ради та співставили їх з реальними обіцянками політиків, які йшли на вибори виконувати конкретні програми, де були обіцянки про освіту, медицину та транспорт.

Нагадаємо, селищний голова Коцюбинського Сергій Даніш (“Слуга народу”) отримує більше зарплату, ніж мер міста-мільйонника. Окрім того Коцюбинська рада купила малину за 600 000 грн, на який і їздить Даніш.

Також у Коцюбинську селищну раду за кошти платників податків замовили домофон, щоб громадяни не могли просто так заходити в приміщення ради. На це витратили 30 000 грн. Окрім цього для працівників ради купили кавоварку в “Епіцентрі”, за яку з бюджету віддали майже 17 000 грн.

Нагадаємо, комунальне підприємство селища Коцюбинське УЖКГ “Біличі” на грані банкрутства. На нього вивели мільйони бюджетних коштів і керівництво КП не хоче звітувати перед громадою і депутатами. Наразі УЖКГ винне “Київводоканалу” мільйони гривень за водовідведення і є загроза відключення води. Даніш зізнався, що в передвиборчий рік, коли коштом УЖКГ робили піар на благоустрої, він під свою відповідальність сказав не платити кошти за водовідведення.

За відсутності спроможності забезпечити соцпослуги в Коцюбинському, бюджет селища платить Ірпеню за те, що вони обслуговуватимуть мешканців селища.

Ірпінським перевізникам за пільговиків з бюджету відголосували спершу 400 000, а далі ця сума зросла до 1 млн. А в ірпінський соцзахист для зарплат працівників пішло понад 650 000 грн.

У передвиборчий рік, на парки і сквери, зокрема з рахунків УЖКГ “Біличі”, були витрачені мільйони гривень.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539