Підготовка учнів до випускних тестів: майстер-класи від студентів Могилянки

0

Пробне тестування 2009Захід відбудеться 23 листопада о 14:00 в приміщенні селищної школи №18. Номер аудиторії на сайті редакція розмістить одразу, як її визначить дирекція школи.

Слухачами можуть стати всі охочі учні 10-11 класів гуманітарного ліцею та загальноосвітньої школи № 18 у селищі Коцюбинське.

Ті, хто проживає в Коцюбинському, але навчається в інших школах, також зможуть відвідати захід за умови попередньої реєстрації за електронною адресою kotsubynske.community@gmail.com (це потрібно задля резервування відповідної аудиторії).

До відома школярів, які хотіли б пройти пробне тестування. До 10 грудня триває реєстрація на пробне квітневе тестування на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти. Вартість такого тестування становить 84 гривні, які треба сплатити до 17 грудня. Про інші подробиці можна дізнатися на сайті центру.

Редакція сайту рекомендує випускникам ознайомитися з розміщеними на сторінках Методичного порталу тестовими завданнями з української мови та літератури попередніх років, виконати та звірити свої відповіді.

Матеріали з тестами та відповідями 2009 року також розміщені на Методичному порталі. Через пошукову систему зазначеного сайту можна знайти інші варіанти тестів та відповідей на них.

Tagged with: , ,

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539