Ремонт дороги на маршруті 393-го автобуса: справа може дійти до суду

0

Ремонтные работы на улицах Семафорная и 9 мая в Красноярске будут проводиться с 3 по 6 сентября.

Коцюбинчани вбачають в такому об’їзді небезпеку.

“Їдеш в годину-пік. Цей автобус забитий, на об’їзді хилиться і тільки думаєш, хоч би не перекинувся,” – розповідає про те, як добирається щоранку на роботу Ольга.

“До середини січня повинні закінчити роботи. Все йде згідно з графіком робіт,” – повідомив директор ТОВ “Регіональні будівельні інвестиції” Анатолій Каминін.

Ремонтні роботи, які розпочалися ще ранньої осені, ведуться у зв’язку з тим, що новий будинок саме в цій точці підключають до тепломереж.

Про безпеку руху на вулиці Робітничій та законність робіт редакція вирішила дізнатись безпосередньо в ДАІ міста Києва.

“Складена низка протоколів про адміністративні порушення за ч. 2 ст. 140 АК, отже нас не інформували і з нами це не погоджували, та за ч. 3 статті 140, яка передбачає, що все у таких випадках має бути були облаштоване так, щоб задовольняло всіх учасників руху. Вони ж це зробили не в повному обсязі.

За актами, які неодноразово складали, передбачається штраф у першому випадку – 510 гривень, у другому – 680 гривень. Завтра, якщо це не буде усунено, то будуть вже складати протокол за 188 статтею, щоб винуватців притягнути до суду,”- повідомили редакції в ДАІ м. Києва.

Депутатові селищної ради Ірині Федорів після звернення надали довідку для ознайомлення:

“Відділенням ОДР ВДАІ з обслуговування адміністративної території святошинського району та автомобільно-технічної інспекції підпорядкованому УДАІ ГУМВС України в місті Києві здійснювався контроль за місцем проведення робіт по вул. Робочій.

За порушення нормативів щодо обладнання на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт

28.12.2010 року поадовій особі ТОВ “БК Арміс” було вручено припис № 477 та складено адміністративний протокол за ч. 3 ст. 140 та ч. 2 ст. 140.

Виконавцями робіт проектно-дозвільна документація не надавалась”.

Працівники ДАІ, які виїздили на місце 28 грудня відзначили, що їх запевнили, що така проектно-дозвільна документація є, але документів, щоб це підтвердити ніхто не надав.

Tagged with: , ,

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539