У селищі буде храм Аделаджі?

3

На сесію винесли проект рішення, який передбачає відведення 0,2 га для будівництва та обслуговування храму релігійної громади “Сила любові” по вулиці Пономарьова.

Далі депутатам пояснили, що цей проект треба відкласти, оскільки цій релігійній громаді запропонували іншу земельну ділянку поблизу Меблевої фабрики, де росте ліс, й в подальшому підготують відповідне рішення для розгляду на сесії.

Першим хто обурився був депутат Вадим Казіміров, який попросив детальніше розповісти, яку це ділянку пропонують релігійній громаді й що це за релігійна громада:

“Чого ви пропонуєте, не порадившись із усіма депутатами. А може ми проти?”

Виявилось, що після роздачі попередньою каденцією депутатів лісу у власність собі, наближеним до себе людям та мешканцям Дніпропетровської області, для громади залишили від лісу 30-метрову лісосмугу.

І цю лісову смугу в лісі, вздовж якої вже розпочали будівництво споруди “Пересвіт”, вирішили передати релігійній громаді “Сила любові”.

Коли ж депутати поцікавилися, що то за релігійна громада, то селищний голова Вадим Садовський пояснив:

“Прихожан кілька тисяч. Вони допомагають людям. Мені принесли книжку нещодавно.”

Після того, як Вадим Садовський повернувся до сесійної зали, то всі побачили на обкладинці книжки прізвище Аделаджі.

Причетність цієї людини до релігійної громади “Сила любові” викликала обурення присутніх депутатів.

“Я не комуніст, як депутат Концеба, але я атеїст. Пропоную розробити критерії, за якими ми можемо виділяти релігійним громадам землю,” – пропонує депутат Сергій Черніков.

Селищний голова пояснив депутатам, чому їхній спротив його не дуже зачіпає:

“Мені все одно. У цьому питання я перед вами чесний”.

Нагадаємо, після того, як на Сандея Аделаджу подала до суду низка людей через втрату своїх заощаджень, майно Аделаджі арештували й він перебуває в Україні на підписці про невиїзд.

З березня 2006 до листопада 2008 року фінансова структура залучала кошти вкладників, гарантуючи їм від 36 до 60% річних.

Нездійсненні обіцянки призвели до краху “піраміди” і порушенню кримінальних справ проти менеджменту “Кінгз Кепітал”.

Як повідомив газеті один із представників ініціативної групи вкладників “Кінгз Кепітал”, на сьогодні нараховується 4,5 тис. вкладників. Їхній сумарний внесок у прогорілу компанію складає приблизно $60 млн.

За оцінками керівництва ініціативних груп вкладників, на балансі “Кінгз Кепітал” знаходиться близько 180-200 га землі у Київській області, повідомляє “Українська правда”.

Петро Щербина, який на прохання Леоніда Черновецького опікувався організацією інтерв’ю Сандея Адаладжі з журналістам,  допомагав Володимиру Жаркову, кандидату на посаду селищного голови й депутату попереднього скликання,  вести передвиборчу кампанію.

3 коментарі

  1. з вулиці Шевченка 9 Березня 2011 at 18:59

    Садовський “мені принесли книжку нещодано”
    Питання, а скільки зелених грошенят у цій книжці занесли Садовському?
    Це вже взагалі дурдом якийсь! Громадянин з Нігерії буде правити,співати пісень,тягнути грошики (десятину) ще й з жителів нашого селища. Амінь…\

    Прим. ред. Коментар відредаговано.

  2. Винни 9 Березня 2011 at 21:01

    Напротив Ощадбанка через дорогу в лесу фундамент залили под уже 4-ю церьков в Коцюбинском…Не маловато ли для нашего села?)))))))))).Может лучше подумать о детях, садиков не хватает…или на этом бизнес не сделаеш? А Сандея надо гнать подальше!

    Прим. ред. Коментар відредаговано.

  3. Юлія 10 Березня 2011 at 19:20

    Местная Рада Коцюбинского собралась снова выделить лесные угодья , причем не свои да еще и очередной секте……это норма ….. потому как денег все мало и мало……… пусть сказку Пушкина перечитают “Про Золотую рыбку”…..
    Но что мне понравилось,что некоторые депутаты все-таки адекватными могут быть,это те, которые возмутились со столь тенмным дельцем ; да и фраза господина Садовского по поводу того,что в данном вопросе он честен перед всеми депутатами…… в этом да…. а еще в паре сотен ???????

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539