Лісові війни: як лісники заривали новий котлован під фундамент

5
Lis2Після ранкової пробіжки в лісі коцюбинчанин Володимир, що мешкає на Пономарьова, побачив котлован, який вирили під фундамент поблизу військової частини.

За годину це завдяки свідомому громадянину вже знали працівники Святошинського лісопаркового господарства, які від учора чатували в лісі на тих, хто мав би заливати фундамент.

Коли сьогодні зранку приїхав екскаватор, щоб зарити яму, то лісники не змогли цього зробити одразу, оскільки цьому перешкоджали чотири невідомі чоловіки.

Лісники викликали представників столичної міліції.

“Вони не давали працювати. Полягали під трактор. А коли приїхала міліція, то вони схопили бензопили і давай тікати. Оперативно зреагували. За 15 хвилин міліція вже була на місці. Правоохоронці все задокументували. Сфотографували все до і після того, як ми зарили. У Святошинське РУВД завезли всі документи. Чиновники якісь в цивільному на місце приїздили,” – розповідає Анатолій Лантух, заступник директора Святошинського ЛПГ.

Лісник Київського лісництва Борис Куртенко розповідає, яких заходів вжили, аби інцидент не повторився:

“Вирубали підлісок – кущі… Викопали котлован розміром 9 на 11, глибиною 1 метр. При міліції його заривали, але і дороги перерили само собою. Перекопали, щоб під’їзду не було. Бо приїде цементовоз, шланг кине і буде фундамент. А тепер поміж деревами не проїде”.

5 коментарів

  1. Винни 19 Червня 2011 at 19:49

    А почему лесники не спалят строящуюся церквушку на Пономарева, тем более что она деревянная))))))) Ведь она строится на спорно розданной земле и тоже в лесу. Что, двойные стандарты? Или пиарится Ирине Федорив на войне с местными попами невыгодно?

  2. Александр 5 Липня 2011 at 12:42

    “Винни” – конечно не выгодно против церкви ей.
    И домик лесника стоит в лесу тоже не законно. И что то его никто не убирает и плакаты не вывешивает,что на его месте лес рос. А в лес зайти поглубже и будет видно как эти защитники леса его берегут.Свалка мусора строительного,бутылки и т.п. Пусть лучше стоят на въезде в лес и мусоровозы не пускают. Если не развить поселок,то из леса мусорку сделают лет за 5-7.

  3. Александр 5 Липня 2011 at 12:53

    Интересная история получается. Лес якобы преподносят коцюбинчан, а право на него находится в Киеве)). Журналисты, определитесь , на чьей вы стороне!!!? И кто кого обманывает?

  4. Винни 7 Липня 2011 at 21:19

    А где этот домик лесника находится и кто в нем живет?

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539