Комісія визначила найкращу садибу, вулицю та багатоповерховий будинок

1
“У суботу та неділю ми працювали. Приписи вручали. Найкращою вулицею стала вулиця 8 Березня, садиба за адресою Шевченка, 44 і будинок на Паризької комуни, 5,” – розповідає Валентина Смовж.

Головний господарник багатоповерхового будинку на Паризькій комуні – Сергій Бєлов, що переміг у конкурсі й куди невдовзі має переїхати табличка з написом : “Будинок зразкового порядку”, не знає про те, що його будинок відсьогодні визнано найкращим у селищі.

“Правда? А де це вирішили? Оце так так. Дякую за приємну новину. Табличку з боку вулиці повісимо, де підсвітка номеру будинку є. Вона вночі підсвічується,” – говорить очільник ОСББ будинку на Паризької комуни, 5 та депутат селищної ради Сергій Бєлов.

Переможцем у іншій номінації – найкраща садиба –  стала  Мая Неголюк, директорка Коцюбинської дитячої музичної школи, яка цьогоріч оновила свої присадибні клумби новими кущами.

“Я була на святкування дня селища і мене привітали й вручили табличку. Представників Паризької комуни та 8 березня не було, але їх оголошували. Табличку приб’ю на паркані. Я спеціально не готувалася. Я просто знаю, що щороку комісія їздить і обирає найкращу садибу, будинок та вулицю,” – розповідає Мая Неголюк.

Нагадаємо, минулого року комісія визнала найкращими в приватному секторі садибу на Артема 10, а з-поміж багатоквартирних будинків першість рік зберігалась за Доківською 9.

Цього річ до складу комісії, як вже повідомляла редакція, входили четверо осіб: Дмитро Мацепа –  заступника селищного голови, Петро Пушанко –  директор УЖКГ „Біличі”, Віктор Боримський – депутата селищної ради та Валентина Смовж – начальник відділу земельних ресурсів виконкому селищної ради.

Двоє членів комісії станом на сьогодні не знали про те, хто ж переміг.

1 Comment

  1. Олександр 19 Вересня 2011 at 08:59

    Дійсно,дуже охайний і симпатичний варіант по вул.Шевченка 44! Немов Англія. Визнання заслуженне!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539