На відкритті екологічної прокуратури Пшонка говорив про ліс

9

Питання охорони навколишнього природного середовища на сьогоднішній день є одними з пріоритетів діяльності Генеральної прокуратури України.

За словами Генерального прокурора України, в більшості випадків причинами тривожного стану екології в Україні є дії та бездіяльність людей, у тому числі посадових осіб. У проваджені ГПУ наразі знаходяться справи, порушені і через незаконне зведення будівель на заповідних та прибережних територіях, і за фактами браконьєрства, і за фактами знищення зелених насаджень тощо.

Зокрема, Генпрокурор Віктор Пшонка навів такі приклади:
“Ось лише кілька прикладів: порубка насаджень у незайманому лісі Конча-Заспи, порубка дерев у Святошинському лісопарку ім. Стуса.

Відома історія “Біличанського лісу”, яка зараз, після відповідного доручення Президента України органам місцевого самоврядування, наближається до логічного завершення у правому полі. І найближчим часом, я думаю, ця територія отримає статус Національного парку”, – сказав він, дивлячись на Присяжнюка та Попова.

На його переконання кожен такий випадок є предметом ретельної прокурорської перевірки. І завдання ГПУ полягає у тому, аби “забезпечити законність в екологічній сфері”.

Відповідно, за ініціативи Глави держави та на виконання його доручення було ухвалено рішення про створення Дніпровської екологічної прокуратури, йдеться у повідомленні на сайті Генпрокуратури.

Tagged with: ,

9 коментарів

  1. Серж, Понамарьова 4 Березня 2012 at 01:18

    Посадіть за грати Садовського та його зама Зацепу! Тошно вже дивитись на їх “порядні” обличча.

    Тож є за ЩО!

  2. Сашко 5 Березня 2012 at 13:56

    И Борымку с Евстихфейкиным не забудьте, очень прошу!!! Жаль что Черникоффа не за что-ведь он успел продать свою долю, Евстихфейкиным забудовныкам!!!

  3. з вулиці Шевченка 5 Березня 2012 at 16:19

    Ніхто нікого садити не буде! Адже Садовський з Євстифєєвим все зробили юридично правильно. Ця солодка парочка не удвох же приймали рішення про виділення землі у лісі. Рішення приймала селищна рада. Так що привіт нашим сільрадівцям!

  4. Серж, Понамарьова 5 Березня 2012 at 23:13

    Так то воно- так, але ж вяже вузлики семе цей злодій, Садовський, з маленькими бігаючими оченятами.

  5. Александр 6 Березня 2012 at 18:02

    Правильно, всех посадить и отдать правление ВАМ умникам.

    • Сергій 7 Березня 2012 at 20:45

      А ви не іронізуйте. Чесні люди ще є в селищі.
      Винних у перевищенні владних повноважень ТРЕБА посадити рочків так на 3-5 (а то і всі 7 перед виборами в Раду:)) і з забороною бути обраним на виборні посади, а також обіймати адміністративно-розпорядчі посади строком на 3 роки. Щоб іншим не кортіло використовувати своє становище.
      А то що ж це виходить? голова земельної комісії руками садовських незаконно вибиває своїм людям землю, одного робить засновником товариства для вирубок, іншу – директором товариства-забудовника-одноденки (бо насправді забудовувати – мета не стоїть, мета – перепродаж у треті руки). Сам Євстєфєйка підписує акт від селради про видалення зелених насаджень, селрада платить компаньону Євстєфєйки за вирубку (!!!). Картина маслом! А тоді готовий котлован продати Новатору, який тим часом назбирає інвесторів. Інвестори – це не покупці. там інша міра відповідальності. Інвестор легко втратить свої гроші, а спитають з кого? от-от. до всіх дійде черга.
      ВИ думаєте, цього ніхто не бачить і не знає?)))))
      Для того, щоб зібрати доказову базу, достатньо лише отримати офіційні відповіді на запити відповідних органів і скласти пазл. Все просто. І час цей – не за горами.

    • lyda 8 Березня 2012 at 12:52

      Александр, не партесь и вам найдется место в камере рядом с Садовским!!!

  6. избиратель сельрады 9 Березня 2012 at 20:23

    Похоже, участник этого обсуждения под ником “Александр” явно из тех, кто получил в лесу, как- бы участок земли. Вот он рвет и мечет, понимая, что Садовский обвел его вокруг пальца, навешав лапши ему на уши.

    • Сергій 16 Березня 2012 at 13:32

      “Александр” – просто брат Владислава Евстефеева: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001849522739 .

      Найлогічніше й найпростіше пояснення такої його завзятості і впертості говорити на чорне – біле.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539