Прокуратура підтвердила, що Коцюбинська рада “дерибанить” землі Києва

3

Де депутати – там земельний дерибан? – 2

Судово-землевпорядна експертиза підтвердила, що землі, які роздало в приватну власність смт. Коцюбинське, є територією міста Києва.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

У ході розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом зловживання службовим становищем посадовцями відділу земельних ресурсів в Ірпені при видачі у січні-березні 2009 року 501 державного акту на право власності на землю загальною площею 72 га (смт. Коцюбинське), прокуратура отримала висновки судово-землевпорядної експертизи, проведеної Науково-дослідним інститутом геодезії та картографії.

“Результати проведеної експертизи підтвердили, що вказані землі є територією Києва. З урахуванням цих фактів, прокуратурою міста внесено подання до Київської адміністрації з вимогою терміново вжити заходів до фінансування програми розроблення та видачі державних актів на право постійного користування землями  КП “Святошинське ЛПГ”, з метою недопущення подальшого незаконного вилучення земель лісового фонду Києва”, йдеться в повідомленні.  

Також прокуратура поінформувала Київраду, про необхідність вжиття заходів спрямованих на недопущення незаконного вилучення земель столиці.

Як відомо, прокуратурою столиці заявила 46 позовів до Святошинського райсуду з вимогою скасувати незаконні  рішення Коцюбинської селищної ради, визнати недійсним 501 державний акт і повернути земельні ділянки. Нині всі ці справи розглядаються в суді.

Крім того, до Київського окружного адмінсуду прокуратура подала 6 позовів про скасування рішень Коцюбинської селищної ради щодо надання громадянам та житлово-будівельним кооперативам “Спільнота”, “Злагода”, “Моноліт”, “Біличанка”, “Берковець” дозволів на розроблення проектів землеустрою земельних ділянок загальною площею 620 га.

Українська правда. Київ 

3 коментарі

  1. з вулиці Шевченка 4 Квітня 2012 at 17:27

    депутате Черніков, і хто тепер кому Рабінович? Ви ж особисто на цьому сайті клялися, що з дня на день акти на власність землі будуть роздані. Це і є Ваш юридичний рівень…Господи, кого ж ми понавибирали до сільради?!?!

  2. Сашко 5 Квітня 2012 at 10:57

    Все правильно сказал- депутаты крахоборы и отдали свои акты Евстифееву, Карплюку и Федоруку(Новатор). После застройки договорились забрать свою долю квартирами . А ты Коцюбинская громада “в пролете”. Можешь использовать свои ранее написаные заявы по назначению(топить печку). А проголосованый вами Садовский , Евстифеев и Ковтач с баблом и радужными перспективами.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539