Петро Мельник – благородний християнин. Веселі передвиборчі старти / Колонка автора

2

Люди Петра Мельника (чинний нардеп та ректор податкової академії) роздають на вулицях паски та вітальні листівки в Приірпінні.

На звороті вітальних листівок від Петра Мельника розмістили календар з великими церковними святами та примітками щодо посту.

Вся країна знає, як постив з чистими помислами Петро Мельник – зразковий чоловік і громадянин. Найсильніше силу високодуховності Мельника відчула на собі на виборчій дільниці в Обухові його колега – Геращенко.

Про старт неофіційної передвиборчої кампанії сигналізують й інші макулатурні агітки.

Володимир Карплюк (колишній заступник мера Бучі, звільнений “заднім числом” після інциденту на будівництві ЖК “Новатора”) вирішив асоціюватись не тільки з християнством, але й з садівництвом.

На звороті великоднього вітання розмістив посівний календар.

Не так давно своїм парканом Карплюк обгородив собі 2 гектари Біличанського лісу під чергову забудову комплексу “Новатора”.

Будемо і далі стежити за “еволюцією” політиків Приірпіння…

І. Федорів, УП.

2 коментарі

  1. Игорь 19 Квітня 2012 at 07:34

    Похоже Петюша Мельник намылился снова в нардепы по ирпенскому округу. Вряд ли “донецкие” внесут его в свой партиынй проходной список. Петя, даже не думай! На одних бюлетнях студентов Налоговой не вьедешь в рай! Такого прощелыгу еще поискать надо…

  2. ане 20 Квітня 2012 at 21:48

    А мы удивляемся, что его выкормыши веду себя соответственно шефу!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539