Найкращі випусники селища отримали подарунки

1

Журналісти програми „Вікна-Новини” телеканалу СТБ вирішили преміювати чотирьох учнів у селиці Коцюбинському, які цього річ отримали найвищий середній бал, склавши ЗНО.

Для цього редакція звернулась до навчальних закладів з проханням надати інформацію про бали випускинів.

За результатами четверо учнів школи 18 отримали у подарунок два iPad-и

і два i-Podи.

Ними стали Іваницький Сергій (середній бал – 182), Мартинюк Маргарита (середній бал – 177,375), Вдовцов Михайло (середній бал – 173,33333), Ясенєв Олексій (середній бал173).

Кращих випускників селища привітав від імені редакції колишній випускник школи № 18, кореспондент програми “Вікна-Новини” Сергій Стеценко:

“Ми хочемо Вас привітати з тим, що Ви успішно склали ЗНО. Те що ми Вам даруємо – не зовсім подарунки від нас. Ми отримували ці речі на День журналіста і просто під час відряджень. Ці два i-Podи взагалі мало не рік пролежали у редакції.

У редакції „Вікна-Новини” є принципова позиція. Ми не беремо подарунки, бо це можуть сприйняти як підкуп журналіста. Ми бажаємо Вам успішно навчатись далі в університетах, бути чесними та не забувати про те, що кожен з нас повинен бути гідним громадянином у цьому суспільстві”.

Наприкінці Сергій Стеценко від імені редакції презентував для комп’ютерного класу школи ноут-бук, який дирекція освітнього закладу зобов’язалась прийняти офіційно на баланс.

1 Comment

  1. Слава Україні 12 Липня 2012 at 19:10

    Браво колективу “Вікна-Новини”! Новина вийшла дуже скромна, адже дарували новітні iPad 4G з шикарними екранами по 8200 грн за одиницю(http://rozetka.com.ua/apple_new_ipad_3_wi_fi_gsm_module_32_gb_white/p214198/)
    Стимулювати найуспішніших учнів – це дуже важливо для нашої країни!
    Це наше майбутнє.
    Ви подарували дітям подарунки, які допоможуть їм в подальшому навчанні, а громаді ліс! Дай вам Боже здоров”я побільше і поміцніше!
    Слава Укнаїні!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539