Ремонт доріг: покращення для обраних і закупівлі в “наближених”

0

З держбюджету цього року виділили сотні мільйонів гривень на ремонт доріг, і замовлення на них отримали компанії, близькі до держчиновників та депутатів різних рівнів.

Заступник міністра інфраструктури Костянтин Єфіменко та головний тренер української збірної з мотокросу та знаний бізнесмен Приірпіння Сергій Пащинський за 24 мільйони відремонтують дороги в Бучі та Білій Церкві (Київська область).

А на ремонт 27 кілометрів дороги до мисливських угідь Віктора Януковича в Сухолуччі виділили 68,69 млн грн. А у Донецьку дорогу на вулиці, де живе дружина президента, відремонтують за 8,2 млн грн.

3,5 млн грн на ремонт доріг у селі Нові Петрівці, де знаходиться резиденція “Межигір’я”, отримала фірма екс-голова служби доріг (2005-2007) Миколи Скоростецького.

На ремонт дороги до села Плюти (Київська область), куди їздить міністр юстиції Олександр Лавринович, виділили 25,56 млн грн. Серед сусідів Лавриновича – один із суддів Печерського суду та екс-голова Секретаріату президента Олег Рибачук.

 

За матеріалами видання “Тиждень“.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539