Ірпінь: “ударівець” привів молодиків, “Беркут” відступив

0

Гра у перетягування канату

Приміщення ОВК 95 округу знову заповнили молоді люди спортивної статури в шкірянках.

Вони повернулися на дільницю разом з кандидатом від “Удару” Олександром Юраковим, повідомляє кореспондент “Української правди”.

Причину свого перебування на дільниці вони не пояснили. Разом з тим кандидат у депутати від партії “Удар” (№51 у списку) Місяць заявив, що вони прийшли подати скаргу на результати підрахунку голосів на 303 дільниці.

Кореспондент УП став свідком діалогу між молодиками. Один з них подивився на другий поверх і сказав, побачивши когось, іншому: “Переріж йому вхід”. На, що той відповів: “Той в шапці. Той наший”. На що той відповів, що мав на увазі другу людину.

Після цього вони протиснулись до виходу, перекривши вхід на другий поверх.

Після їх появи, члени дільничних виборчих комісій, які знаходять в задушному приміщенні вже більше доби, стали вимагати в невідомих залишити приміщення і не зривати процес передачі бюлетенів.

“Чому всі бачать порушення Партії регіонів, але на бачать порушення інших сил”, – кричали члени дільничних комісій.

Тим часом міліція відвела “Беркут” від столу ОВК і залишила молодчиків в приміщенні.

Як вважають в штабах Кутового і Юракова на 303-й дільниці був здійснений масовий вкид бюлетенів за “регіонала” Петра Мельника.

Українська правда

Tagged with:

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539