Міліція збільшила штат працівників в селищі та надала їм машину

4

Мукачівські правоохоронці знайшли двох зниклих жінок

У селищі призначили нового начальника Коцюбинської селищної міліції, а також збільшили штат до 8 правоохоронців. Новим очільником відділку став лейтенант міліції Токій Ігор Олександрович.

У його підпорядкуванні залишився дільничний старший лейтенант міліції Білоніг Тарас Васильович, який до призначення Ігоря Токія працював в селищі.

Старшина міліції Білоцерківець Олег Іванович – новопризначений дільничний селища.

Штат збільшили до 8 правоохоронців. Працівникам відділку надали службову машину для оперативного реагування.

“Машина надана для оперативного реагування на звернення громадян, оскільки раніше оперативно-слідча група була в Ірпені. Ми також додали у штат працівника кримінальної міліції, який працює у напрямі профілактики злочинів з-поміж неповнолітних,” – пояснює редакції Сайту громади селища заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки Ірпінського відділку внутрішніх справ Микола Бедрій.

Контактний телефон відділку правоохоронців в селищі: 0459771340.

4 коментарі

  1. з вулиці Шевченка 29 Грудня 2012 at 11:30

    Пригадую, як у 70-хі 80-х роках на селище був лише один дільничий. І він з усім справлявся! І його всі знали, принаймні, в обличчя. Якщо не помиляюся, був такий дільничий Санковий. А зараз їх аж 8! Навіть і не знаю – це багато чи мало?

  2. партизанка Зоя 5 Січня 2013 at 11:04

    дільничний старший лейтенант міліції Білоніг Тарас Васильович- помнится этот “херой” в погонах непущал в клуб людей, на так называемые “громадськи слухання” проводимые Садовским по лесовому дерибану. И действовал исключительно по указанию секретарши Садовского и вопреки Конституции. Нужен ли нам такой страж порядка?

  3. Оксана 8 Січня 2013 at 10:17

    Дуже цікаво, який графік роботи у нашої міліції, бо на свята, а особливо ввечорі нікого не було видно, навіть світло не горіло у відділку.

  4. Alex 6 Серпня 2013 at 11:32

    Вместе с новым начальником в поселок вернулись 90-е, только на этот раз оны в пагонах. такого наглого ымагателя жители и предпринимаели непомнят за всю историю. ВСЕ НА СЧЕТЧИК.

    212.26.134.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539