Працівник університету Мельника побив курсанта

1

До прокуратури міста Ірпеня звернувся курсант Національного університету Державної податкової служби, ректором  якої є скандальний Петро Мельник.

За джерелами редакції Сайту громади селища спудея побив куратор першого курсу.

Прокуратура розпочала кримінальне провадження, повідомляє прес-служба відомства.У курсанта лікарями констатовано закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої м’яких тканин обличчя. На даний час молодик знаходиться на стаціонарному лікуванні“, – йдеться в повідомленні.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення за вказаною заявою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 365 КК (перевищення влади або службових повноважень, яке супроводжувалось насильством або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями) та розпочато досудове розслідування.

“У ході розслідування буде надана належна правова оцінка діям працівників Національного університету Державної податкової служби та встановлено їх причетність до вчиненого кримінального правопорушення”, – підсумовують в прокуратурі.

За матеріалами прес-служби прокуратури Київської області.

1 Comment

  1. Мария 28 Лютого 2013 at 20:00

    Известное дело, курсант отказался чистить Мельника двор от снега, за что и схлопотал по физиономии! Типичная практика в Налоговой академии.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539