Під Києвом син начальника міліції збив на смерть жінку

0

cf937fa802ad7b34a64d4983cdd2d3a9.JPGНеповнолітній сів за кермо татової машини. Трагедія сталася поблизу Бородянки, під Києвом. Півсела Пісківка прощалася з Людмилою Лигою. Внаслідок тяжких травм вона померла в лікарні. По собі залишила двоє дітей.

Жінку прийшло ховати півселища. Вона йшла в гості до сусідів. Додому її привезли на власний похорон.

Чоловік Людмили її чекав поблизу свого авто, коли Людмила переходила дорогу.

“Чую шум, удар і свист. Я повертаю голову і моя жінка десь метрів 3,5 в висоті летить сальто і падає головою об землю,” – говорить Леонід, який бачив ДТП на власні очі.

За словами рідних та свідків трагедії, кермував злощасними Жигулями син заступника Бородянського райвідділку міліції.

“Я говорю хто. А він вибігає і говорить: вона сама полізла під машину. Ти з якою скоростю їхав, кажу, ти подивися, ти з якою скоростю вєчно їздиш? я шо тебе не знаю… Я не можу,”розповідає, як спікувалась з винуватцем ДТПдонька загиблої Інна Якубовська.

Свідки кажуть, що швидкість машини була доволі висока.

“Швидкість була дуже здорова, я не встиг голову повернуть, як машина тут була, хоча машина була метрів 150 від нас, чи 26 метров тормозний путь,” – згадує очевидець Микола Бушеленко.

Жінка була ще жива. Швидка забрала її до райлікарні, але врятувати потерпілу не вдалося.

“Таке ощущение, що була в мене мама, а тут її хтось взяв і вкрав, це не возможно розсказать, словами передать,”говорить донька Інна.

Місцеві переконують, юнак за кермом – тутешній мажор. Їздив на подарованих йому ріднею Жигулях. Кажуть, хлопцеві ще не виповнилося 18-ти, а отже, прав він не мав. Але гасати на машині рідним селищем, це йому ніколи не заважало.

“Він з 12 років водить автівки, ми ж тут місцеві мешканці, всі бачимо – і менший і старший, без прав їздили, ніяке ГАІ, ніколи ніхто не зупиняв, тому так і війшло, що місцеві мажори,”- розповідає як безкарно їздять сини начальника райвідділку міліції, порушуючи закон, мешканець села Пісківка Анатолій Рудниченко.

Ані з водієм Жигулів Ігорем, ані бодай з кимось з його рідних журналістам поспілкуватися не вдалося. Павленки – одна з небагатьох родин, що не прийшла на похорон. Журналістам тут воріт не відчинили.

Щоби родинні зв`язки підозрюваного не стали на перепоні слідству, до нього взялася Київська обласна прокуратура.

Тум кажуть, юнак уже дорослий, аби відповідати згідно з кримінальним кодексом.

“Санкція статті 280 ККУ, частина 6-та вона передбачає позбавлення волі не строк до від 3 до 8 років,” – каже  Роман Балита, керівник слідчого управління прокуратури Київської області.

В Людмили окрім дорослої дочки залишився напівсиротою 14-річний син Олег. Нині він на виїзних спортивних змаганнях. На похорон приїжджати відмовився. Маму він волів запам`ятати живою.

Де зараз перебуває водій невідомо. В міліції кажуть – це таємниця слідства. В селі відучора його ніхто не бачив.

За матеріалами СТБ.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539