Сусіди Мельника: три свої маєтки він побудував на хабарі

1

В “регіонала”, ректора Податкової академії Петра Мельника, який був пійманий на хабарництві, три маєтки.

Про це пише газета Вести, публікуючи світлини будинків.

“Стільки будинків настроїв! Найбільший — собі, особняки поменше — сину Максиму й тещі. Але записує він їх не на своє ім’я, а на родичів. Говорять, що ще є будинки в Ірпені”, – розповіли виданню жителі села Дмитрівка, яке розташовано в 20 км від столиці.

Син Максим є депутатом Київської облради.

“Триповерховий будинок Мельника із червоної цегли — найбільший на вулиці. Двір вражає розмірами — не менше одного гектара, на якому розмістилися сад із шашличною, тенісний корт, невелика пасіка й кілька госпбудівель і гостьових будиночків”, – пише видання.

“Будинок спадкоємця Мельника менший за ректорський й декорований у стилі хай-тек. До речі, будинки у Дмитрівці продають за ціною від 300 тис. доларів до 2 млн. Але навіть найбільший особняк з виставлених на продаж не витримує ніякого порівняння з маєтком ректора”, – пише газета.

Маєток Мельника
 Корти на території будинку Мельника. Все фото С. Харченка, “Вести”
Владения сына Мельника
Володіння сина Мельника

Дмитрівці не сумніваються, що ректор брав хабарі, але в цілому наявністю такого сусіда задоволені, зазначає видання.

“За свій рахунок на День села зробив свято, концерт був, приїжджав співак Іван Попович. У дитсадок пральну машинку купив за свої гроші. На церкву гроші давав”, – розповіла жителька села Ольга.

1 Comment

  1. Сашко 30 Липня 2013 at 15:37

    Крадет миллионами, а в садик стиралку купил и местная голытьба сидит довольная: “наявністю такого сусіда задоволені”! Типично рабское общество!!!

    213.169.84.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539