Безкоштовний табір для хлопців

0

Хлопці віком від 14 до 16 років мають змогу оздоровитись у спеціальному спортивному таборі.

Строк зміни триває 10 днів. Дата заїзду 21 серпня.

Табір буде не у Криму і не у Нових Петрівцях, а у Львові.

“Так вирішили в МВС. Ми хотіли в Крим, оскільки там краща природа, гори, таку природу більшість дітей не так часто бачить. Цього разу бараки вільні у Львові,” – розповідає Олександр Ковальов, очільник громадської організації “Ніхто крім нас”.

Попереднього разу їздили в Крим. Коцюбинчанин Данило Ткачук ділиться своїми враженнями від табору внутрішніх військ МВС:

“Навчилися багато чому. Нам показували як пакувати і розпаковувати парашут, імітували вистрибування з літака, стріляли з різних автоматів, зокрема з АК-74. Розповідали нам, як їздить БТР, яка в нього прохідність”.

Хлопець запевняє, будь-яких фізичних утисків в таборі немає.

“Жили в роті. Там є великий барак і 50 ліжок. Харчування прекрасне. Спати лягали в 22:00 і вставали в 6:30. Тобто спали понад 8 годин. В дворі розказую. Вони захоплено слухають. Всі звикли, що відпочинок це що? Море, пляж. А ми в Криму навчились стріляти зі справжньої зброї, як у справжній армії,” – додає Данило, мешканець Пономарьова.

Дітей до табору збирають з усієї області. Кожен має свій жетон, який урочисто вдягають при посвяті.

“Ми ветерани, які пройшли військові точки й маємо за плечима досвід. Вирішили створити таку громадську організацію, оскільки чудово розуміємо, що якщо не виховаємо молодь – не побудуємо державу,” – розповідає про проект Олександр Ковальов.

“Беремо сиріт, дітей з притулків, з малозабезпечених сімей. Найбільш незахищенй соціальний клас. У нас військово-патріотична тема, яка найбільш цікава хлопцям – як стати захисником Вітчизни,” – додає Ковальов.

Всім охочим оздоровитись у таборі організатори радять відвідати сайт своєї організації “Ніхто крім нас”.

У селищі Коцюбинське набором дітей займається безпосередньо Богдан Слюсаренко голова ГО “Громадської ради Коцюбинського”. До нього можна звертатись з аномером 067 460 27 82.

Додаткова інформація про табори для коцюбинчан:

На склі в селищній лікарні є ще одне оголошення. Тут йдеться про продаж путівок до оздоровчого табору “Славутич” зі сплатою частковою вартості 10% за путівку  (повна вартість путівки 3 864 гривні). Табір розташований в селі Циблі Переяслав-Хмельницького району.

Заїзди заплановані на 25 вересня, 18 жовтня та 10 листопада.

Путівки закупила Київська обласна виконавча дирекція. В оголошенні пропонують за інформацією звертатись до головного лікаря Людмили Бідули.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539