Утеча Мельника: прокуратура звинувачує двох міліціянтів

0

Кто виноват?

Прокуратура Київської області повідомила про підозру двом службовим особам органів внутрішніх справ у вчинені кримінального правопорушення. Їм інкремінують службову недбалість ч. 2 ст. 367 КК України.

Джерела редакції в правоохоронних органах повідомили, що два міліціянти – це заступник начальника міліції Ірпеня Микола Бедрій та правоохоронець, який у той час, як надійшов сигнал браслету, сидів перед монітором – помічник начальника райвідділку Києво-святолинського району Вдовиченко.

Микола Бедрій станом на п’ятницю ще продовжує виконувати свої посадові обов’язки. Питання його відсторонення теж розглядатиме прокуратура.

Тепер йому та іншому правоохоронцю загрожує строк від 2 до 5 років позбвлення волі.

“Зокрема, досудовим слідством установлено що підозрювані неналежним чином здійснювали контроль за поведінкою Петра Мельника, якому судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Також підозрювані не відреагували на тривожні сигнали електронного засобу контролю – браслету, який застосували до П.Мельника в зв’язку з обранням цього запобіжного заходу,” – йдеться на сайті прокуратури Київської області.

В результаті підозрюваний у скоєні  тяжкого злочину – отримання хабара – екс-ректор Національного університету Державної податкової Служби України Петро Мельник утік.
У прокуратурі зазначили, що продовжують розслідувати цю справу й запевняють, що найближчим часом обвинувальний акт проти правоохоронців буде направлений до суду для розгляду по суті.
 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539