Депутатка Бучанської ради стала свекрухою

0

Світлана Остапа, депутатка Бучанської міської ради та журналістка “Телекритики” 1 вересня у Бучі женила свого старшого сина Олександра.

Зі своєю нареченою Іриною Сашко познайомився рівно 17 років тому – коли в школі № 4 міста Буча лунав перший дзвоник. Зустрічатися молоді почали у 2009.

У жовтні минулого року Олександр освідчився. До весілля готувались майже рік.

Помаранчевий колір – улюблений колір Олександра. Саме він домінував на весіллі, яке святкували в Бучанському парку.

Його мати навіть зробила собі помаранчевий манікюр. Помаранчевим був букет нареченої та метелик у нареченого, який працює в прес-службі телеканалу “Україна”.

“Батько Сашка, на жаль помер. Тому я хотіла зробити від нього якийсь подарунок. І заспівала пісню “Соколята”. Також знайшла книжку “12 стільців”, яку любив читати батько Сашка,” – розповідає Світлана Остапа.

Брати Олександра від другого шлюбу братові станцювали з партнерками ча-ча-ча.

“Дуже цікаве вийшло весілля. В американському стилі – в парку були стільчики. Я єдине, що просила, щоб ведучі були україномовні, бо мене б напружило, якби мене називали “гаспажа Свєтлана,” – додає Остапа.

Родина нареченої Ірини, яка за фахом є філологом французької мови і працює перекладачем, україномовна.

Молоді самі фінансували все, окрім ресторану. Витрати на прийом 100 гостей, у тому числі й дітей, взяли на себе батьки молодих.

Святкування відбулось в ресторані “Рим”, де за кожного гостя треба було заплатити 250 гривень.

Молодим пощастило, що у них спільні друзі, з якими вони ходили в походи.

“Було дуже душевно. Гарна музика. Прекрасне поєднання французьких та українських мелодій. Друзі ж з походів зробили прекрасний 20-хвилинний документальний фільм – їхню історію,” – розповідає розчулена мама.

У депутатки Світлани Остапи залишились парубкувати двоє синів – Тарас та Андрійко. Вони близнюки. Їм по 9 років.

Букет на весіллі зловила сестра нареченої, а підв’язку впіймав старший з близнюків Тарас. На питання чи буде одружуватись хлопець знічено відповів:

“Доведеться”.

Світлана Остапа, яка поєднує роль багатодітної мами, дружини, журналіста і депутата вже готова морально стати молодою бабусею:

“Торік ще була не дуже готова. Але цьогоріч – вже так. Хочемо дівчинку, але там, як Бог дасть. Більшість ставили на дівчинку, бо в нашому роді одні хлопці”.

Молоді ж будуть жити в Бучі з бабусею Олександра – там, де він мешкав і до весілля.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539