Мер Бучі Федорук збив жінку

0

Мэр Бучи на служебной Audi сбил женщинуМіський голова міста Буча Анатолій Федорук сьогодні вдень по дорозі з наради збив жінку.

Це трапилось поблизу вулиці Шевченка.

“Він їхав з наради на невеликій швидкості. Жінку намагався об’їхати, але намагався уникнути зіткнення з авто, що їхало на зустріч, вивернув кермо й зачепив жінку боковим дзеркалом. Потім він зупинився і викликав швидку,” – повідомило джерело редакції в правоохороних органах.

Збита Онофрук Тетяна Василівна 1979 року народження, як виявилось, зареєстрована у Турійському районі Волинській області (смт Луків). За інформацією ДАІ постраждала, була у нетверезому стані.

У прес-службі міліції зазначають, що в районі ДТП пішоходних переходів немає.

“Зараз відкрите кримінальне провадження за статтею 286 – порушення правил дорожної безпеки. Кримінальне провадження відкрите за фактом, а не відносно учасників ДТП,” – пояснює Микола Жукович, речник ГУ МВС у київській області.

Постраждалу відвезли до бучанської лікарні і за інформацією джерел відпустили. Поки вона не висувала жодних претензій до міського голови.

Правоохоронці зазначають, що жінка неодноразово потрапляла у подібні ситуації та кілька років тому значилась в розшкуку.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539