Київрада розрахувалась за ремонт дороги по вулиці Робітничій

1

Київрада зрештою розрахувалась за ремонт вулиці Робітничої, що веде до селища Коцюбинське.

На початку літа до голови “Київавтодору” звертався народний депутат Вячеслав Кутовий з проханням відремонтувати дорожне покриття.

“До Коцюбинського по суті є два заїзди. Один – від гіпермаркетів вулицею Пономарьова, а інший – вздовж залізничного полотна через вулицю Робітничу. Тут дорожне полотно перебувало у вкрай поганому стані.До народного депутата звернувся селищний голова Вадим Садовський.У відповідь на його звернення Вячеслав Кутовий звеорнувся до столичних структур, аби ті провели ремонт,” – розповідає помічник народного депутата коцюбинчанин Олексій Туровський.

У цей же час, на початку червня, від телеканалу СТБ до “Київавтодру” надійшло аналогічне звернення, де йшлося про те, що громада селища Коцюбинського скаржиться на незадовільний стан дороги.

Журнаілсти надали фото дороги, якою громади Києва та Коцюбинського були змушені добиратися до церкви та кладовища, зокрема у поминальні дні.

Також до прес-служби КМДА передали відео, яке відзняв місцевий активіст Ігор Домбровський. На відео видно, як під час водопілля, машини не можуть оминути ями на дорозі.

Ремонтні роботи почались фактично через місяць після звернень.

“Ремонти доріг у столиці проводяться комунальною корпорацією Київавтодор згідно графіку затвердженого розпорядженням КМДА. Однак наше підприємство завжди намагається максимально враховувати звернення та скарги киян і адаптувати графік відповідно до потреб громади. Зокрема, щодо ремонту вулиці Робітничої до нас надійшли звернення киян, які там мешкають а також було звернення журналістів телеканалу СТБ,”-  розповідає Петро Береговий, генеральний директор “Київавтодор”.

“Роботи були проведені максимально оперативно, виходячи из можливостей підприємства. Коцюбинська селищна рада до нас щодо ремонту Робітничої не зверталась,” –  зазначає Петро Береговий, генеральний директор “Київавтодор”.

Нагадаємо, що Коцюбинська селищна рада не так давно зверталась безпосередньо до Київради, але з іншим проханням. Селищні депутати просили столичних урядників погодити межу селищу й таким чином віддати селищу Біличанський ліс, ділянки в якому ще у 2008 році були роздані селищною радою депутатам, їхнім родичам та підставним особам.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

На ремонт дороги в Коцюбинському витратили близько півмільйона гривень

1 Comment

  1. Vadym 22 Жовтня 2013 at 22:30

    А коли садовський-злодій відремонтує перекопану брательничками вулицю Бакала? Коли його вже посадять, врешті- решт?

    46.185.11.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539