Петро Мельник про майдан: подумки весь цей час з Вами і пишаюсь Вами

0

В інтернеті з’явився лист за підписом Петра Мельника, де “регоінал”-утікач висловився на підтримку майдану.

Петро Мельник у телефонный розмові редакції телеканалу СТБ підтвердив – це дійсно лист, написаний ним власноруч.

Найближчим часом редакція Сайту громади Приірпіння оприлюднить детальне інтерв’ю з одіозним Мельником, а поки наводить для ознайомлення текст листа.

“Шановні земляки!

Хочу, щоб Ви знали – ніякого хабаря я не отримував, а внесення добровільних благодійних внесків Університетам дозволено і в Україні, і в США, де я вимушено тимчасово перебуваю.

Як і вся Україна після подій 1 грудня – я в шоці! Я, народний депутат України трьох скликань, представник з 2000 року всесвітньої асоціації юристів в Україні, ректор, член спілки журналістів України думав що знаю реальне життя, але тільки з 27 липня 2013 року на власній шкурі я відчув що таке міліцейський безпрєдєл (замовний арешт, примінення грубої фізичної сили, приниження людської гідності, нічні допити, перевдягнуті міліціонери в лікарів швидкої допомоги і т д.)

Я знаю, що відчуває людина на межі життя і смерті.

Я подумки весь цей час з Вами і пишаюсь Вами, підтримую Вас і засуджую примінення міліцією насилля в ході масових акцій протесту.

Так як і Ви – я поважаю право на проведення мирних зборів, гарнтоване Конституцією України.

Я засуджую ескалацію вседозволеності і насильства під час проведення акцій протесту в Україні, в тому числі з приміненням сили правоохоронних органів і побиття журналістів і студентів.

Щиро Ваш, Петро Мельник”

Нагадаємо, після силового розгону євромайдану народні депутати Інна Богословська, Давид Жванія та Микола Рудьковський заявили про вихід з Партії Регіонів. Місцеві голови-“регіонали” партійних лав не залишили.

“Коли приходить революція – ті, хто були на іншій стороні або “линяють”, аби стати на сторону переможців, або дійсно змінюються, змінюється світогляд. Не думаю. що в Мельника змінився світогляд. Швидше за все, він входить до лав тих, хто “линяє”. Згодом побачимо, хто такий насправді Петро Мельник,” – зазначає Олександр Солонтай, керівник програми практичної політики Інституту політичної освіти .

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539