Прийом громадян прокурором Ірпеня у січні

2

patskanПрокурор Ірпеня Мирослав Пацкан продовжує традицію виїздних прийомів громадян.

У січні з головним  правоохоронцем регіону можна буде поспілкуватись практично щопонеділка.

13 січня у Ворзельській селищній раді всі охочі поспілкуватись з прокурором зможуть це зробити з 10 до 12:00.

З собою необхідно мати письмове звернення до прокурора.

20 та 27 вересня прийом відбудеться відповідно у Коцюбинській та Гостомельській селищних радах теж з 10:00 до 12:00.

30 січня, у четвер, прийом громадян відбудеться з 10:00 до 12:00 у приміщенні Ірпінської міській раді.

Це четвертий виїзний прийом громадян прокурора Ірпеня з моменту його нещодавнього призначення. Попереднього разу прийом в приміщеннях місцевих рад відбувався у вересні.Практику виїздних прийомів громадян новопризначений прокурор Мирослав Пацкан, започаткував з травня.

За словами прокурора на прийомах громадян у Приірпінні, найпоширенішими темами скарг і заяв громадян є земельні питання, скарги на нищення парків та лісових зон, скарги на дії міліції та інших контролюючих органів (архітектурно-будівельну інспекцію, СЕС, екологів та інші утсанови) та майнові спори між громадянами.

“Перелік тем дуже широкий. Питання, з якими звертаються люди, вкрай різноманітні. Усі заяви і скарги перевіряються. Відповіді направляються заявнику письмово. Проте у заявника є право самостійно прийти до прокуратури , щоб узяти копію відповіді,” – зазначив під час попереднього прийому громадян прокурор міста Ірпеня Мирослав Пацкан.

У Бучі, куди цього року переїхала прокуратура міста Ірпеня, прийом громадян з усього Приірпіння проводиться щовівторка з 9 до 13 та з 14 до 18.

2 коментарі

  1. Дмитро 10 Січня 2014 at 00:52

    Ну і шо? Ну звернувся я до пана Пацкана із заявою, в якій просив перевірити законність виділення земельних ділянок під забудову напроти бучанського кладовища по вул. Малиновського, та спорудження там “усім відомим забудовником” житла на продаж. З конкретними фактами правопорушень, з фотографіями, документами, цитатами з законодавства і т.д. Відповіді немає 2-й місяць.
    До речі, можу надати її для публікації на сайті громади Приірпіння.

    95.132.33.1**

  2. Орел 15 Січня 2014 at 15:32

    ЛЮДИ почитайте будь ласка, відповідь яку надав Пацкан ворзелянам про деребан Ворзельської землі (газета “Громадянське суспільство” №9 (98). Таке враження що відповідає Венгрик – все у Ворзелі Чудово і чесно!Що це – безграмотність, непрофісійність чи заангажованість! Гадаю, що все разом узяте.

    95.134.180.2**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539