У Бучі невідомі підпалили відділок міліції

0

buchaУ ніч з четверга на п’ятницю близько 4-ої ранку 2-є невідомих кинули у вікна бучанського відділку міліції запальну суміш.

Варто зазначити, що відділок міліції розташований на цокольному поверсі 5-поверхового житлового будинку.

“Буквально за 15 хвитлин до того з відділку виїхали двоє правоохоронців, які на той час несли своє чергування. У момент нападу у приміщенні нікого не було. Двоє молодиків зайшли з тильної сторони і розбили вікно,” – розповідає Микола Жукович, працівник прес-служби УМВС Київської області.

“Пожежники відреагували оперативно. Гасили пожежу разом із мешканцями будинку, які підносили воду в відрах,” – додає Жукович.

Про нічну пожежу знають навіть не всі мешканці будинку.

“Я нічого не чув про підпал. В Бучі лише ночую. Зранку на роботу, ввечері додому”, – розповідає мешканець будинку Олексій.

Мешканці зазначають, що наявність відділку міліції в будинку, ніколи не відлякувала зловмисників.

“Наприклад, нещодавно пограбували сусідів на першому і на другому поверсі – і міліція їх не злякала..”, – додає Олексій.

Щодо можливих подальших підпалів в світлі останніх подій в державі, то мешканець будинку сказав таке:

“Не думаю, що радикально налаштовані люди будуть палити відділки міліції…”

За словами ж самих міліціянтів відділок відбувся незначними пошкодженнями – на стінах багато кіптяви та розбите вікно. Жертв немає.

Користувачі соціальних мереж вже виклали свої світлини зі згарища в мережу.

bucha2

Міліція ще опрацьовує версії умисного підпалу на вулиці Нове шосе,3 й наголошує, за подібні дії загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539