Наші військові потребують бронежилетів

0
bronaМіноборони зможе закупити бронезахист для війська у найкращому випадку лише наприкінці липня.
“5 червня відбудеться відкриття торгів. Щонайменше кілька тижнів треба буде на договори, якщо ніхто не оскаржуватиме процедуру проведення тендерів. Треба розуміти, що кілька тижнів може піти й на виробництво”, — повідомили редакцію “Сайту громади Приірпіння” у прес-службі відомства.
Таким чином, наші земляки, які вже другий місяць без броні захищають нашу Батьківщину, змушені ще три місяці воювати без бронезахисту.
У наметі
Редакція “Сайту громади Приірпіння” звертається до громади та представників бізнесу в регіоні із пропозицією скластися коштами та закупити бронежилети, які и передамо нашим чоловікам,  дислокованим поблизу гарячих точок.

“Ми знайшли вже бронежилети, у Ворзелі. Їх тут виробляють. Вартість броні із захистом 4-го ступеня, тобто і від АК, становить 162 долари. Дешевше поки не знайшли”, — розповідає коцюбинчанин Богдан Слюсаренко, голова громадської організації “Громадська рада Коцюбинського”.

Земляки, котрі перебувають у гарячих точках, запевняють, що їм для початку вистачило б і кількох бронежилетів на всю роту.
“Нам навіть не треба бронежилет для кожного. Доцільно мати броню для тих, хто стоїть вночі на варті,  на блок-постах”, — говорить Ігор Домбровський, коцюбинчанин, який пішов у військо добровольцем.
dombrovskyi

Всі охочі допомогти матеріально чи вже купленими бронежилетами можуть звертатися в громадську організацію до Будинку культури на вулиці Доківській № 5 (години роботи: віторок та четвер з 9 до 12. Контактна особа — Богдан Слюсаренко: +38 067 460 27 82).
За останні дні Міноборони втратило 7 бійців, з лав працівників СБУ загинули троє. Також у зв’язку з антитерористичною операцією загинув один працівник МВС.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539