Чиновники Ірпеня погоріли на хабарі

0

Правоохоронці затримали на вході до центрального ринку двох чиновників. Ті взяли хабар за розміщення у місті 5 торгових точок продажу квасу.

За відповідні погодження й дозволи зловмисники вимагали в мешканця селища Макарів 10 тисяч гривень.

Тобто погодження однієї точки з продажу квасу працівники комунального підприємства з контролю за благоустроєм Ірпеня оцінили в 2 тисячі гривень.

Гроші працівники місцевого управління державної служби боротьби з економічною злочинністю вилучили.

Керівник комунального підприємства Олександр Дрок від коментарів телефоном щодо ситуації, в яку потрапили його підлеглі, відмовився.

Слідчий відділок Макарівського РВ ГУМВС України в Київській області відкрив кримінальну справу за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (хабар в особливо великих розмірах або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

Правопорушники в усьому зізнались. Суд має обрати міру запобіжного заходу.

“Посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Досудове слідство триває”, — йдеться на сайті УМВС Київської області.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539