Броня і балаклави проти цивільних: коцюбинська парканіада

18

samooboronaАвторка: Леся Кравченко

Невгамовний правопорушник Микола Ільницький далі пресує коцюбинчан.

Звести паркан довкола приміщення колишнього дитсадка, який використовувався до приїзду вимушених переселенців, як готель, отець-депутат хоче за будь-яку ціну.

У п’ятницю зранку мами з дітьми в дворі будинку побачили людей в балаклавах, камуфляжі та бронежилетах.

Жінки та діти перелякались.

pushanko

“Я вийшов і зрозумів, що знову незаконно зводитимуть паркан. Підходжу до чоловіка в камуфляжі і питаю: ви тут що робите і хто такі? Він мені показує якийсь шеврон і каже, що він з зони АТО. І якщо наш будинок не заспокоїться, то забере нас всіх в зону АТО,” – розповідає один з чоловіків, що живе на Меблевій.

“Нам казали, що ми тут нічого не прибираємо. Це при тому, що ми регулярно виходимо на суботники. Але найбільше вразило те, що коли з’явилися секретар ради Олександр Ковтач та заступник селищного голови Петро Пушанко вони дуже швидко поручкались із чоловіком, який назвався Ігорем Постановським. Ковтач взяв потім за руку невідомого в камуфляжі й відвів убік. Отже, вони знайомі,” – додає чоловік.

Був один дуже цікавий момент.

Ігор Постановський (чоловік в костюмі), який нібито так добре вивчив питання з юридичної точки зору, переконував всіх, що всі документи і акт на землю є на офіційному сайті ради.

Наголошував на цьому не раз. А коли його спитали люди, що ж це за сайт – то він і не знав. Але нам радив на нього зайти. Далі, зрозумівши всю абсурдність своєї позиції, Постановський звернувся до свого доброго знайомого – секретаря ради Олександра Ковтача, щоб той сказав назву сайту, яку вочевидь до приїзду силовиків, у нього ж і отримав.

Сайт, який секретар ради Олександр Ковтач назвав офіційним (kotsubynske.info) насправді ним не є. Він належить невідомій приватній особі.
Sadovskyi

Всі офіційні сайти мають закінчення “gov.ua” (наприклад: rada.gov.ua, bucha.rada.gov.ua і т д).

Отже за розміщену інформацію на сайті kotsubynske.info селищна рада не може нести жодної відповідальності.

Постановський, який апелював до своєї юридичної обізнаності й радив всім звертатися до суду, мав би розуміти, що розміщене на сайті невідомою особою та ще й на неофіційному каналі youtube – не може бути офіційною інформацією аж ніяк.

Та й акт, який оприлюднили на згаданому ними сайті, датований 1995 роком і вказує, що власником ділянки є меблева фабрика й на цій землі розміщений дитсадок. Тоді треба реабілітаційному центру звільняти приміщення.

І межує ця ділянка з КП “Святошинським лісопарковим господарством”, але селищна рада і цього ніколи не визнає, бо це суперечить концепції дерибану лісу.

Далі чиновники із селищної ради щезли, бо не хотіли нести відповідальність за те, що могло статись із коцюбинчанами, проти яких вони виставили людей в балаклавах, з якими так приязно поручкались.

Зауважу, що з коцюбинчанами представники влади за руку не вітались.

Ми ж, як свідомі громадяни, що залишились сам на сам із невідомими в балаклавах викликали міліцію.

Правоохоронці приїхали і відібрали пояснення.

“Я став свідком дуже цікавої розмови. Невідомий, який представився Володимиром Давидюком з самооборони Київської області набрав когось по телефону і сказав, що треба сказати Ценову, щоб він терміново зв’язався із начальником міліції Ірпеня, аби прибрали правоохоронців. На його думку ті, “плутались під ногами,” – розповідає коцюбинчанин Андрій, який має юридичну освіту.

Як з’ясувалось, Ценов не хто інший, як начальник Києво-Святошинської міліції.

tsenov

Далі люди в камуфляжі сіли в машину і нібито поїхали. Міліціонери, очевидно, повіривши, що все завершилось, поїхали геть. А може Ценов дійсно дав команду, щоб “не плутались”?

“Я приїхав на місце події саме тоді, коли правоохоронців не було. Представився журналістом. У мене є відповідне посвідчення. Невідомі чоловіки поводили себе агресивно й не бажали представлятися. Я людей заспокоїв і сказав, що я водночас є радником Начальника ГУ МВС України в місті Києві та не допущу неправомірного застосування сиди до мешканців з боку невідомих людей,” – говорить Володимир Омельчук, голова всеукраїнської організації  “Чесне слово”.

І тут назад майже одразу повернулись люди в камуфляжі. На своїй машині на територію колишнього дитсадка в’їхав правопорушник Ільницький, а за ним кортежно їхала бетономішалка.

“Я дуже перелякалась. Ми кілька місяців тому переїхали з Донецької області. Я мешкаю в будинку Меблева 11-б. У нас там чеченці їздили на камазах у балаклавах. Я хотіла забути цей жах. У мене сльози навертались на очі. Я проти будь-якої несправедливості. Якби було на кого лишити дитину, я б сама до них пішла заступатись за правду,” – говорить Катерина.

Одного з коцюбинчан, який стояв з документами в руках невідомий в камуфляжі, який представився Володимиром Давидюком схопив ззаду й поволік. На допомогу йому кинувся другий чоловік у камуфляжі. Хто він – ми не знаємо.

Те, що камуфляжники чинили протиправні дії на очах людей, їх самих звеселяло.

Ігор Постановський запропонував чоловіка з документами відправити в Глеваху. Отже, окрім юридичного профілю приписав собі статус медика-психіатра.

А правоохоронців не було, щоб нас захистити…

Ось довідка від медиків, яка засвідчує: після дій незаконних самооборони в людини на тілі залишились синці. Також йому потягнули руку.

медики

Більше того, було видно, що чоловік в костюмі, який представився Ігорем Постановським, замахувався на ще одного мешканця Коцюбинського й той, на щастя, встиг ухилитись.

“Я спустився вниз, бо почув галас. До мене підійшов чоловік в камуфляжі й одразу почав говорити, що ми тут мало не сепаратисти. Нами, на його думку маніпулюють. Питав, чи були ми на майдані. Ми були. І навіть тоді, коли стріляли по людях. І не лише були, а й всім будинком заготовлювали й відправляли машинами дрова на майдан,” – розповідає мешканець Меблевої Василь.

Незаконне будівництво намагалися аргументувати, як могли. Навіть приплели до цього те, що нещодавно пропала дитина.

Тільки забули додати, що це не була дитина вимушених переселенців, а був хлопчик з Меблевої.

malyi

То чого ж влада не загороджує кожен житловий будинок високим муром? Діти ж пропадають. Це ж їхній аргумент. Кожному будинку по паркану, щоб не пропадали діти. Скоро вибори – можуть зробити це передвиборчою програмою: “Ми вас замуруємо”.

І так кожен двір кожної висотки. Чого ж діти пропадають на Меблевій, а муруємо Лісову?

Поки точилися суперечки й не давали жодних документів бетономішалка під’їхала до рову.

“Я була шокована тим, що місцева влада, яка привела і добре знала людей в балаклавах, просто пішла геть і не залишилась до кінця, щоб між їхніми знайомими людьми в балаклавах і коцюбинчанами не було конфлікту. Не вийшов і Ільницький. А люди бачили, що він заїхав перед бетономішалкою,” – говорить депутатка Ірина Федорів.

“Я телефонувала в прокуратуру. Мені там повідомили спершу, що все затихло і всі роз’їхались. Таку інформацію, напевно, дали в міліції. Далі сказали, що депутат Ільницький пообіцяв не провокувати і не лити бетон. Але я в це не вірю, бо вже раз він сказав таке міліціонерам і все одно лив,” – додає Федорів.

Цього разу сталося те ж саме. Попри обіцянки прокуратурі – бетон лили. І лили так, що розлили навіть поза ровом.

“Той, хто приїхав на бетономішалці просто вилив бетон, бо йому не було куди діватись. Він дзвонив комусь і питав, куди вони його відправили. Що тут конфлікт. Він розумів, що якщо не вилиє бетон, то може прощатися з бетономішалкою. Потім Ільницький бідкався, що йому стільки бетону пропало,” – говорить самовидець.

“І знаєте, коли на людей нападали і чинили протиправні дії – не вибігав. А бетон рятувати – прибіг. Бетон дорожчий за людей,” – додає чоловік.

У рові забетонували живе дерево.

derevo

Тут все чітко видно.

beton

Поряд з бетоном – зруб.

zrub2

І видно знищені насадження.

rubka

А за кожне зрубане дерево той, хто проводить роботи мав би сплатити кошти до бюджету, щоб його поповнити. Але у офіційній відповіді депутату Федорів селищний голова Вадим Садовський повідомив, що жодних дозволів на знесення зелених насаджень не видавалось. Нібито, аби звести паркан, зелені насадження не треба зносити.

садовський

Виходить, що через змову селищного голови і депутата Ільницького бюджет селища не отримав належного поповнення.

“Просто чудово. На харчування дітям в садку вишукуємо копійки й кажемо, що ми бідні й не можемо цього собі дозволити. А як поповнити дірявий і дотаційний бюджет законним чином – то чомусь не можемо,” – дивується Ольга Матюшина, яка домоглась того, щоб у дитсадку була чергова група до 18:30 та, щоб дитсадок таки поремонтували за державний кошт.

Коцюбинчани намагались спокійно переговорити з людьми в камуфляжі.

“Я говорив потім з хлопцями, що приїхали сюди. З кожним окремо й пояснював, що ми стоїмо на стороні закону. Я розказав, як за заниженою ціною викупили дитсадок. Що залишилось вже лише два. Один мені сказав, що дитсадки – це і для нього проблема, бо він платив 5 тисяч, аби влаштувати дитину. Я думаю, цих хлопців просто використали й вони взагалі не вивчили документів й не розбирались в ситуації,” – розповідає очевидець Василь.

“Кожен з них говорив однакові фрази-кліше і при цьому стверджував, що саме нами хтось маніпулює. Я для себе зробив відповідні висновки,” – додає чоловік.

Якщо ти хочеш, щоб все було по закону, то ти викликаєш міліцію.

“Зараз дуже часто, щоб щось роздерибанити використовують так звану самооборону чи людей, які іменуються правим сектором, але таким можуть і не бути. У нас так було в Вишгороді,” – розповідає мешканка Київщини Галина.

Оскільки невідомий, який іменувався Давидюком, казав, що воював у зоні АТО та згадував Ігоря Мазура, то ми вирішили зателефонувати Мазуру й перепитати, хто такий Давидюк й чим він займається?

“Я такого не знаю. Про Давидюка чую вперше,” – говорить Мазур, очільник Правого сектору Київської області.

Коцюбинчани особливо занепокоїлися, коли Давидюк сказав, що він обстоює інтереси людей із зони АТО й вимагатиме дати їм ділянки тут у селищі, де немає вільної землі.

Подібну ініціативу вже намагалась провести селищна рада, де депутати 2008 року роздерибанили ділянки на підставних та поміж собою.

semko

Зокрема Давидюк згадував дружину загиблого Гуменюка.

Пізніше у розмові з журналістами редакції Олена Гуменюк наголосила, що вона проти дерибану Біличанського лісу.

Наступного дня потерпілі та очевидці протиправних дій написали заяви в міліцію.

Чоловіку, якого схопило двоє невідомих в камуфляжі, потягнули руку. Також у нього на тілі з’явились підшкірні синці. Про це свідчить довідка з травмпункту.

“У цей день я тільки повернувся додому. Мене коли дружина забирала до Коцюбинського, то попередила, що там знову загострення конфлікту. Я приїхав на місце й мене запитали люди в камуфляжі, чи був я в АТО. Я був в АТО. Краматорськ, Луганськ. Ми там стоїмо за правову державу, якщо хтось не знає. І за демократію,” – розповідає мешканець Меблевої 11б.

“Я не потерплю, щоб у мене під будинком в той час, коли на сході йде війна, люди ходили в бронежилетах й лякали мою дружину і дітей. Взагалі вже офіційно сказали, що треба будувати мур на кордоні з Росією. Я думаю забрати в зону АТО треба Миколу Ільницького. Саме там його талант мурувати паркан буде визнаний народом. Всі ресурси зараз треба спрямувати саме на той мур. А ми тоді його будемо в зоні АТО прикривати з бронею та балаклавами,” – додає вiйськовий.

Інший мешканець Меблевої 11-б, який активно виступає проти незаконного будівництва, був просто шокований почутим.

“Я зараз в мінометній роті. Нам не вистачає бронежилетів. Якщо по Коцюбинському в мирному населеному пункті ходять люди в балаклавах і в броні… Хлопці! Давайте до нас у 30-ту мінометну. Тут бракує людей, броні й камуфляжу. Та й паркан тут треба будувати на кордоні з Росією. Ми прикриємо з мінометів. Ви будуйте тут! Можете вже гнати бетономішалку. А сусідам кажу: не здавайте другий фронт. Ми тут воюємо саме за те, щоб все було добре на другому фронті – в нас вдома,” – каже телефоном  мій сусід Олександр.

Здивувався з того, що відбувалось в Коцюбинському, і Ігор Домбровський:

“От їх би нам на передову! А такі питання мають вирішувати правоохоронці.”

balaklava

Отець Ільницький, як і місцева влада екс-регіоналів відхрестилась від того, що запрошували Давидюка та Ігоря Постановського, які тероризували коцюбинчан за їхньої відсутності.

Нам казали, що запросили самооборону – “біженці”. На відміну від попередніх разів вони гуртом не виходили. Очевидно, влада хоче спровокувати конфлікт місцевого населення і вимушених переселенців. Але все, що є в державі має відбуватися за законом, бо Україна – це правова держава.

До слова, прийшла відповідь за підписом заступника прокурора, яка доповнює список статей закону, які порушив депутат-отець Микола Ільницький.

“Будь-якої будівельної документації, окрім рішення № 76 (рішення виконкому, яке було прийняте поспіхом, аби був хоч якийсь папір – прим. авт.) на проведення будівельних робіт не встановлено,” – йдеться у відповіді за підписом заступника прокурора міста Ірпеня Івана Дутчина.

“… враховуючи відсутність акту погодження меж земельної ділянки за адресою: смт Коцюбинське, вулиця Лісова, 21 та 21-а з Коцюбинською селищною радою та КП “Святошинське лісопаркове господарство” та винесення її в натуру, а також численні скарги мешканців селища, встановлення на земельній ділянці по вул. Лісовій, 21 та 21-а, є порушенням ст. 103 Земельного кодексу України… За результатами перевірки на керівника релігійної громади Української православної церкви Київського патріархату преображення Господнього Ільницького М.Т. складено протокол про адміністративне правопорушення та надано припис про усунення вимог чинного законодавства,” – наголошує правоохоронець.

Увечері на поле бою прийшов очільник регламентної комісії Костянтин Коваленко. Він був шокованим тим, що йому розповідали люди.

“Коли я його побачила, то запитала, чому комісія не розглянула моє депутатське звернення ще в червні, коли це все лише починалось. Цього всього можна було б уникнути,” – розповідає депутатка Федорів.

“А він, виявляється, про це звернення вперше чув. Виходить я написала депутатське звернення селищному голові з вимогою відправити питання на розгляд профільної комісії, а він мені дав просту відписку. Ну, це вже, на жаль, не дивує,” – додає Федорів.

Коваленко спілкувався з очевидцями, які йому розповідали про те, як сюди приїздили люди й шукали готель, про торгівлю секонд-хендом й він пообіцяв, що законність будівельних робіт таки розглянуть.

Ті, хто порушують закон, – мають за це відповісти. Тут немає винятків для ряси, депутатства, олігархів чи простих громадян.

Зараз намагаються когось переконати, що якщо буде паркан у нас не заберуть місце для парковки. Це смішно. У нас не можна забрати це право, доки воно є у Ільницького, вимушених переселенців чи будь-кого іншого.

Допоки депутат-отець чи будь-хто інший паркується на території селища в тому місці, яке сам же, загороджує – будь-який громадянин може там припаркувати своє авто. Це щоб хтось не думав закрити землю територіальної громади і зробити собі право приватного в’їзду.

Буде викликатись ДАІ щодня, коли тут порушуватиметься право громадян і будуть складатись протоколи.

А ми ще звернемося до церкви, аби там дали оцінку бездіяльності Ільницького, який відсиджувався в приміщенні, коли і як отець, і як депутат, мав би вийти і боронити людей від балаклав та камуфляжу й викликати на захист людям правоохоронців.

І ще у мене виникає питання: чому було це все робити в п’ятницю, коли люди приїдуть додому й будуть це все спостерігати всі вихідні? Хтось провокує людей своїми діями і хоче масових жертв? Чи просто чекає, коли в міліції й прокуратури буде вихідний?

На Меблевій теж є люди в камуфляжі. І вони були в зоні АТО. Тому при потребі вони зможуть захистити цивільне населення від бандитів, яких привели екс-регіонали та їхні посіпаки.

lesiaАвторка: Леся Кравченко, коцюбинчанка

18 коментарів

  1. Ладко 8 Вересня 2014 at 23:14

    Запитання № 1:
    Лесю, коли Ви мене бачили у селищній Раді, про що Ви стверджували у своєму дописі?

    далі:
    Невгамовний правопорушник Микола Ільницький далі пресує коцюбинчан.
    — Поки провину пана Ільницького не встановлено судом, він не Є ПРАВОПОРУШНИКОМ…

    колишнього дитсадка, який використовувався до приїзду вимушених переселенців, як готель
    — на місці, яке використовувалося для росту трьох красивих дубів, зараз стоїть 11Б, сторожка, і трьома колесами в “Нацпарку”, а одним на парковці “Тойота” депутатки, керівниці, і за той Нацпарк борциці, ФЕДОРІВ ІРИНИ…

    Сайт, який секретар ради Олександр Ковтач назвав офіційним (kotsubynske.info) насправді ним не є. Він належить невідомій приватній особі.
    — а сайт http://kotsubynske.com.ua належить БРАТОВІ Ірини Федорів Федорів Юрію Павловичу..
    http://website.informer.com/kotsubynske.com.ua
    дуже демократично!!!! Маємо нову “Сім”ю”???

    Правоохоронці приїхали і відібрали пояснення
    — Порвало! Ви заздалегідь приготували пояснення, а правоохоронці їх “відібрали”.. ГРАБЬОЖ!!!

    Представився журналістом. У мене є відповідне посвідчення.
    — Людина має присісти і сказати “Ку” перед кожним, хто представився журналістом???

    Я мешкаю в будинку Меблева 11-б. У нас там чеченці їздили на камазах у балаклавах.
    — Круто у Вас, в 11Б!! Вам не страшно???

    Ось довідка від медиків, яка засвідчує: після дій незаконних самооборони в людини на тілі залишились синці
    — Довідка засвідчує побутову травму невідомої особи, отриману десь 5.09.2014. Ніякого зв”язку з статтею немає.8800 у довідці– це ціна???

    всім будинком заготовлювали й відправляли машинами дрова на майдан,
    — А хіба дозволена заготівля дров у “Нацпарку” Це не протиправна діяльність???

    чого ж влада не загороджує кожен житловий будинок високим муром?
    — ваш би я загородив..але, думаю, є у вашому будинку і мислячі люди… не пощастило їм з сусідкою, збирачем порцеляни і тюльпаністкою, що танцює сальсу…

    говорить самовидець
    — САМОВИДЕЦЬ? З дзеркалом стояв, себе видів?
    Лесю, та який з Вас журналіст, з таким стилем! Не ганьбіться!!!

    Кожен з них говорив однакові фрази-кліше
    — У Вас через слово– кліше: “Колишній дитсадок”, “готель”, “Сусідка сказала” “мами обурені” і “депутатка-журналістка Федорів”
    Убогий набір…

    Тут бракує людей, броні й камуфляжу
    — якого класу захисту були бронежилети на Меблевій? Чи достатньо таких на фронті? Щоб Ірині\Лесі\Олі потриндіти- досить і кептарик одягнути…

    А такі питання мають вирішувати правоохоронці.
    — Згоден, а не лісапетний батальон Іра\Леся\Оля…

    екс-регіонали та їхні посіпаки
    Досі не отримав відповіді на запитання:
    1. За які заслуги перед режимом Януковича вона отримала подяку Генерального прокурора Пшонки?
    2. За які заслуги перед російськими шпигунами Ірина Федорів отримала подяку від СБУ у 2012 році, коли спецслужбою керував «товариш» Калінін, чиї рахунки зараз заарештовані, а сам він знаходиться у розшуку?
    3. За які заслуги перед податковою, Федорів отримала грамоту від «Податкової служби з обслуговування великих платників податків» у 2012 році. Пані Федорів є «великим платником податків» ні! Значить когось здала. Регіонала? І отримала грамоту? Не смішіть.

    195.18.31.**

    • Леся 9 Вересня 2014 at 13:11

      Чоловіками, які їздять в маршрутках та підслуховують розмови жіночок не цікавлюся. Про Вашу присутність в Селищній раді повідомили мене сусіди, які відвідують сесії.
      …”Невгамовний правопорушник Микола Ільницький далі пресує коцюбинчан. – Поки провину пана Ільницького не встановлено судом, він не Є ПРАВОПОРУШНИКОМ…”
      —Від 21.08.2014 р. № 74-5363 вих.14 маю документ підписаний та адресований особисто мені Заступником прокурора міста Ірпеня паном І. Дутчином де чорним по білому написано…..за результатами перевірки на керівника релігійної громади УПЦ Київського патріархату преображення господнього Ільницького М.Т. складено протокол про адміністративне правопорушення та надано припис про усунення допущених порушень №С-1508/2.
      …Інспекцією вживаються заходи щодо притягнення Ільницького М.Т. до адміністративної відповідальності відповідно до вимог чинного законодавства…..
      “Не умнічайте” там, де пасете задніх – пане Ладко!
      Далі пропускаю – дурня….
      ….Представився журналістом. У мене є відповідне посвідчення.
      – Людина має присісти і сказати “Ку” перед кожним, хто представився журналістом???
      —Якщо ти в камуфляжі і в броні, та ще й агресивно себе поводиш на території, де поруч граються діти – то присідати не треба, а треба просто для початку представитись, навіть не журналістам і вести себе належним чином.
      …..Я мешкаю в будинку Меблева 11-б. У нас там чеченці їздили на камазах у балаклавах.
      – Круто у Вас, в 11Б!! Вам не страшно???
      —Ці слова належать біженці, котра разом з малим дитям проживає на Меблевій,11 Б ще з початку літа.
      … Довідка засвідчує побутову травму невідомої особи, отриману десь 5.09.2014. Ніякого зв”язку з статтею немає.8800 у довідці– це ціна???
      —Навчіться бути уважним,перегляньте запис -до людини грубо застосовують фізичну силу, як результат є гематоми, щодо “ціни в довідці”, як Вам вбачається, то відповім – голодій кумі хліб на умі.
      —-Все інше – дурня, яку пише ХАМЛО.

      77.239.179.**

      • Ладко 9 Вересня 2014 at 17:07

        Про Вашу присутність в Селищній раді повідомили мене сусіди, які відвідують сесії.
        Ваші сусіди, як і Ви– брехуни. Останній раз був у селищній ще при Пікулику….

        Чоловіками, які їздять в маршрутках та підслуховують розмови жіночок не цікавлюся.
        цікавитесь тими, що їздять у “феррарі”? дорого берете?

        на все решта відповідей так і не отримав. за винятком недолугих намагань нахамити, що, є свідченням відсутності відповідей.

        95.158.60.**

      • Ладко 12 Вересня 2014 at 23:50

        Прибігла Федорів, і, щоб звільнити руки для загрібання по-собачому жахливої глибини рову, роздала всім папірці.
        І ось яке диво!
        ” Від 21.08.2014 р. № 74-5363 вих.14 маю документ підписаний та адресований особисто мені”

        лист, виявляється адресований якійсь особі,що має ініціали Т. Г., прізвище 100% не “Кравченко”, а адреса– квартира пані Федорів…

        БРЕХУХА.

        195.18.31.**

        • Леся 15 Вересня 2014 at 12:58

          Повторюю, лист від 21.08.14 р. №74-5363 вих.14 адресовано особисто мені, Кравченко Л.Г.
          Протягом 5 днів листи надійшли, як мені стало відомо, ще як мінімум 10 мешканцям Коцюбинського, які підписали колективне звернення в прокуратуру.
          …лист, виявляється адресований якійсь особі,що має ініціали Т. Г., прізвище 100% не “Кравченко”, а адреса– квартира пані Федорів…

          БРЕХУХА.
          ТУПО, і як завжди “ОБЛОМ”.
          І ще…
          Пан Ладко, мабуть, в кущах сидить і тремтить, коли небайдужі до свавілля мешканці готові навіть руками загрібати.
          В кущах затишно, а раптом підслухає ще якусь розмову жіночок….

          77.239.179.**

          • Ладко 15 Вересня 2014 at 13:36

            А живете ви з Федорів у 54 квартирі разом?

            В кущах затишно
            — вам видніше…
            Коли Федорів загрібала– я плакав… Так пси своє лайно загрібають…

            95.158.60.**

          • Лариса 15 Вересня 2014 at 20:05

            Я теж плакала, до сих пір плачу, як наша федура гребеться!!!

            Який навик!!!

            Як природньо!!!

            Браво! Браво! Браво!

            От в цьому – дійсно, профі-загребалка!

            А відповідей по лікарні, по Пшонці, по погребах і т.д. – немає…

            Скільки треба заплатити грошей, щоб отримати відповіді на ці питання?

            213.111.69.2**

  2. ella24 9 Вересня 2014 at 10:51

    молодці…бальзам на душу. Які всеж таки в нас у Коцюбинському люди 🙂 .Думаю навіть якщо він і зведе той паркан, то громада в праві його розтрощити…важкою технікою, так само в пятницю чи неділю . І так до безкінечності..скільки б він його не ліпив))) а ті бариги у балаклавах -це такий тупий піар хід , підстаркуватих казнокрадів. Треба наступного разу правий сектор кликати, на цих “в балаклавах”

    82.145.218.**

    • Ладко 9 Вересня 2014 at 13:34

      всеж таки – все ж таки
      громада в праві – громада вправі
      пятницю – п’ятницю
      безкінечності — нескінченості

      типова вірна МП…

      негоже Вам, прихожанке истинной веры православной, иметь имя бесовское, католическое, буквами чужеземными, нерусскими написанное… ella… так и до анафемы недалеко!
      Вот что я скажу Вам:
      Покайтесь… Возьмите имя себе истинно православное: Агафья, Прасковья или Евпраксия… еще раз покайтесь…
      Изыдьте из интернета пиндосовского, зело искушений полного да картинок греховных… Причаститесь таинств истинных от полковника КГБ Гундяева, да помолитесь вместе с церковью Русской за Русский мирЪ, за воинство храброе чеченское, сей мир защищающее не щадя живота своего….А потом уж можно и заборы рушить… Аж до Ла-Манша…

      95.158.60.**

      • ella24 10 Вересня 2014 at 00:47

        ладка ты типичный канцелярский жыд……вечьно с тупыми вопросами к Федорив. тебя видать пугали чем то в детстве…, ты чё тут перья свои распустил…иди страдай в другом месте…бредотину несёшь…

        82.145.209.1**

        • Ладко 10 Вересня 2014 at 09:44

          жыд
          вечьно
          чё

          без коментарів.. 🙂 🙂 🙂

          95.158.60.**

          • Давид 11 Вересня 2014 at 13:44

            Так кто тут жыд? Скорее всего это Ирина Федорив! Кому выгодно, чтобы христиане друг друга убивали, ругались, ненавидели друг друг друга? Конечно иудеям, особенно хабадовцам! Да и профиль у Федорив явно не славянский!
            С такими успехами Украина скоро станет Израилем. Это уже понятно, достаточно включить телевизор!

            95.67.103.1**

        • Анатолій 13 Вересня 2014 at 11:37

          Дякую за улюблену тему. Тут немає логіки. Чому б жид захищав би православного священика? Ладко захищає отця Миколу і це видно в усіх його коментарях. А жиди , поборники Христа і мучителі християн в Коцюбинському варіанті – це впершу чергу, головна жидівка – чудо-ЮДО Коцюбинське – Ірина Федорів, потім її помічниці – О. Матюшина, Леся Кравець і т.д. А в Ваших ella24 коментарях, то тільки чисто жидівськи нападки на священика Миколу Ільницького , Ларису і тепер на Ладка. Або Ви просто обмежена людина і несете повну маячню, або Ви велика ПАДЛЮКА!

          217.76.205.**

  3. з вулиці Шевченка 9 Вересня 2014 at 11:21

    Я щось не второпаю, а що на цього попа управи взагалі немає?! Невже тільки Правий Сектор спроможний його зупинити?!

    213.169.84.**

    • Лариса 10 Вересня 2014 at 09:19

      То второпай і знайди управу на себе!

      Якщо парафія шанує і любить священика – всі ваші ганебні наклепи і багнюка, що ллється на нього від вашої Гоп-кампанії – марні зусилля!

      Отця Миколу поважають в Коцюбинському, а купка негативно налаштованих Федорою жителів – не буде диктувати всьому селищу свою ганебну політику!

      А Ірина Федорів – продажна, психічно хвора журналістка, що з маніакальними проявами переслідує православних християн Київського Патріархату!

      Чого, Ірино, не сходила до екзерциста?

      Піди, може попустить, кажуть, що в церкві біля Олександрівськоі лікарні є священик-екзерцист.

      Сходи, бо біси душу твою погублять. І про Сповідь та Причастя Святих Христових Таін не забудь!

      Езотерика і магія, якими ти, Федора, захоплюєшься – це цікаво, але небезпечно, особливо, коли зачіпати Воїнів Христових – священиків! Вони під особливим захистом Божим!

      Вельмишановний, отець Микола!

      Прийміть мої шанування та велику вдячність за Вашу шляхетність, порядність, працелюбство, милосердя та миротворчість!

      Нехай Вам допомагають люди Добровоі Волі та всі Світлі Сили Небесні і Господь благословить Вас!

      Всі зрячі і розумні люди бачать Ваші добрі справи!

      А я, особисто, як жінка і як мати благословляю Вас і молю Богородицю про захист та допомогу Вам!

      І всі нечисті нехай відступлаять та згинуть з Вашого Світлого Шляху і Ангели Божі приступлять і супроводжують Вас весь час!

      194.29.62.**

    • Анатолій 13 Вересня 2014 at 11:40

      Це на вас треба управу знайти! Великі революціонерки! Сатана теж був революціонером…

      217.76.205.**

  4. Лариса 10 Вересня 2014 at 08:44

    Щось давненько не писали!
    Знову проплатили чергову PR-атаку?
    Якщо вам треба парковка – домовляйтеся із Садовським. Отець Микола тут не допоможе.
    Він і сам радий був би залишити місце для вашої парковки, а Садовський не дозволяє.

    194.29.62.**

  5. Мисько 12 Вересня 2014 at 00:22

    Стаття – барахло, коменти – чудові.

    195.18.31.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539