Салюти “Адмірал Клубу” лякають поранених у шпиталі?

1

salut“З криком “Повномасштабна!!!” хлопці ховаються куди можуть. Стрибають на милицях. Бігають ті, кому вставати взагалі не можна… Потім курять півночі, бо “знову пережили Гради,” – пише у Facebook одна з активісток Наталя.

У салютуваннях люди звинувачують ірпінський розважальний заклад “Адмірал-Клуб”. Саме на нього неодноразово скаржилися колумністи “Сайту громади Приірпіння”.

Ірпінці знаходили на дахах найближчих до “Адмірал Клубу” будинків гільзи від салютів, через які, на думку мешканців, можуть зайнятись крівлі їхніх осель.

“Поїхала я в “Адмірал”, поговорила з адміністратором (це було швидше talked to her hand), яка запропонувала вихід – СПРОБУВАТИ НАПИСАТИ ВІДГУК НА САЙТІ… сука, відгук на сайті… Хто б цим людям пояснив, що небо, в яке вони викидають немалі гроші, мирне, завдяки виключно зусиллям бійців, яких вони під ліжка заганяють своїми довбаними салютами???” – обурюється у своїй соцмережі Наталя.

facebook

Про рекакцію бійців на салюти пише і волонтерка Неллі Стельмах з “Крил Фенікса”.

Богдан Мельничук, який виконує обов’язки міського голови Ірпеня, підтверджує, що люди скаржились телефоном на те, що саме “Адмірал Клуб” салютує після 23:00, але наголошує, що письмових скарг таки не було.

Нічні заклади периферії та столиці попри те, що фактично триває війна, продовжують жити повноцінним нічним життям.

Після скандалу адміністрація “Адмірал Клубу” на своєму офіційному сайті переконує, що наприкінці вересня салютували не вони.

admiral

Активісти й волонтери вирішили стежити за тим, хто порушує спокій бійців у шпиталі а також просять всіх по можливості утриматися від запуску піротехніки не лише в Ірпені, а й в усьому Приірпінні.

 

1 Comment

  1. Luba 1 Жовтня 2014 at 13:21

    не ну вообще хренеют…никакого сострадания нет к раненым…а ведь этот отпечаток войны им на всю жизнь..

    Будьте людьми наконец

    178.54.60.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539