Місяця оголосили у всеукраїнський розшук

2

misiatsДепутата Ірпінської ради розшукуватимуть всі правоохоронці країни.

“Після резонансних подій, що відбулися 1 жовтня під прокуратурою Ірпеня, відкрито кримінальне провадження”, — говорить прокурор міста Ірпеня Мирослав Пацкан.

“Ярослав Місяць від досудового розслідування переховується. За місцем реєстрації він відсутній. З його боку можливий тиск на низку свідків, які ще не допитані. Також депутат Ірпінської ради може знищити або заховати важливі документи”, — наголошує прокурор.

Ярославу Місяцю, якого розшукують правоохоронці, оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. ст. 296 ч. 4, ст. 341 КК України. Санкції вказаних статтей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Попри те, що Місяця ще не розшукали, розслідування у кримінальному провадженні триває. Слідчі допитують свідків. Також уже призначені судово-медична та судово-криміналістична експертизи. Прокуратура вживає заходів для встановлення інших організаторів та співвиконавців кримінальних правопорушень.


Якщо Місяця затримають, то суд розглядатиме спершу міру запобіжного заходу. Прокуратура клопотатиме в суді про тримання під вартою.

Всіх, хто з 3-го жовтня бачив депутата Ярослава Місяця, просять телефонувати 102.

2 коментарі

  1. Дарт Вейдер 4 Жовтня 2014 at 11:21

    “Імперія” повідомляє: скоріше за все, данна особа переховується в тому ж місці, де була під час подій на Майдані.

    95.158.7.1**

  2. Дед Апанас 4 Жовтня 2014 at 17:14

    К прокурору Ирпеня обращаются общественные деятели Ирпеня и Киевской области. Если Вы действительно на стороне Закона и справедливости то Ярослав Месяц должен сидеть за решеткой. Это дело чести Прокуратуры Ирпеня. Этот Вор украл очень много земли, и продолжает гадить в Ирпене. Ему помогает его подельник Денисенко, который сам незаконно пребывая в должности секретаря и и.о. мэра является частным предпринимателем. Почему еще не составлен протокол о корупции на Денисенко? На прокурора Пацкана сейчас смотрят ВСЕ. Либо Месяц тебя с Денисенко. Либо ты их с буквы Закона. Выбирай

    95.158.48.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539