У день тиші пам’ятаємо: чому в Україні парламентські вибори

0

vwDX0Zj1TQA

Сьогодні день, коли громадяни України мають час самостійно, без будь-якого зовнішнього тиску зробити вибір – кому бути у новому парламенті.

Це час, коли можна спокійно проаналізувати усіх кандидатів та політичні сили: що вони обіцяють та що ми від них очікуємо.

Це час, коли ми маємо згадати, що пережили за останній рік. Якою була Революція Гідності, чому з’явилась Небесна Сотня, хто та за чиєї допомоги анексував Крим та розпочав війну на Сході України.

Ми не можемо дати навіть найменшого шансу тим людям та політичним силам, які відмовилися від курсу на євроінтеграцію, підтримували провокації 1 грудня, ухвалювали закон 16 січня, дозволили вбити Героя Сергія Нігояна та сформувати Небесну Сотню!

Пам’ятаєте, як при цьому ми не довіряли, так званим, лідерам Майдану, говорили, що у нас нема справжнього провідника. Але ми мали дати комусь з політиків шанс. Нині місія громадськості – контролювати. І один з перших кроків – обрати той парламент, який би розумів, що за його спиною цілий український народ, який не просто дає кожному з нардепів певні привілеї та недоторканність, а може контролювати, вимагати та у разі чого все це забрати. Тільки ми наймаємо на роботу 450 людей, і ми маємо право їх звільнити.

Бажаємо кожному зваженого та свідомого вибору!

Слава Україні!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539