Суслова з Дерев’янком, Гаврилюк з сином Присяжнюка

0

Новообрані депутати Верховної Ради у четвер присягнули народу України.

Після присяги одразу оголосили перерву.

У кулуарах журналісти загальнонаціональних телеканалів звернули увагу на те, з ким поряд постійно була мешканка Приірпіння Ірина Суслова.

Як повідомляла редакція “Сайту громади Приірпіння”, у партії Воля, до якої входить Суслова, відбувся розкол і Єгор Соболєв вийшов із неї, натомість в політраду партії включили Суслову, яку він перед виборами по-джентальменськи пропустив на 6-те місце списку прохідної Самопомочі.

samooborona

Соболєв, який виступає за люстрацію, вийшов зі своєї ж партії одразу ж після виборів і назвав Дерев’янка шахраєм.

У своєму блозі на “Український правді” Сергій Іванов, якого обрали головою КРК пояснює, чому у “Волі” стався розкол:

“Не знаю, чи є якийсь зв’язок між зміною Сусловою табору, а також її новим авто і айфоном 6-ї моделі, але, як на мене, то занадто багато раптових благ ще до прийняття присяги звалилось на молоду депутатку, яка ще пару місяців тому жалілась на старий апарат з розбитим дисплеєм, хронічний брак коштів та неможливість продати стару “Ауді” з давнім як світ кузовом. Може, лотерею виграла – мало що”.

Колишні однопартійці Суслової сфотографували її під ВРУ й наголосили, що у неї нова шуба та айфон.

sam

У раді журналісти теж помітили новий айфон Суслової.

sam

Від телефону новообрана депутатка відводить погляд, щоб глянути на Дерев’янка, який поруч дає інтерв’ю.

sam

Якісь спільні папери у двох нардепів були в червоній папці, Яку спершу тримав Дерев’янко, а потім перечитувала Суслова.

sam

Соболєв, який вийшов з Волі, став заступником фракції “Самопоміч” у парламенті.

Гаврилюк детально ознайомився з текстом присяги.

По праву руку від Гаврилюка сидить син екс-голови КОДА та “регіонала” Анатолія Присяжнюка – Олександр. Син “регіонала” Олександр Присяжнюк балотувався до облради від Фронту змін у 2010-му році і йшов під 5-м номером і тепер пішов до ВРУ від Народного фронту.

“Нова влада жодним чином не переймається злочинами обладержадміністрації Присяжнка. І це все пояснюється тим, що Присяжнюк застосував класичну схему батько при владі, а син в опозиції. Син балотувався у 2010-му від Фронту змін, яка створила в облраді так звану “справжню опозицію”. У регламенті облради це було записано чорним по білому,” – говорить екс-нардеп та екс-голова КОДА Євген Жовтяк.

Зараз помінялися лише ролі: син пішов у владу – батько в опозиції. Завдяки сину батька Присяжнюка не притягатимуть до заслуженої кримінальної відповідальності за злочини проти власності і виборчих прав жителів Київщини,” – додає Жовтяк.

Після присяги Гаврилюк вийшов у кулуари й опинився у полі  зору журналістів.

sam

Їм він розповів, що живе на квартирі.

Екс-“регіонал” Ярослав Москаленко, який голосував за антидемократичні закони 16 січня і згодом виграв вибори у 96-му окрузі, запостив на своїй сторінці, як він співає гімн із рукою на серці.

sam

Москаленко увійшов до групи “Воля народу”, яку очолив нардеп Ігор Єремеєв.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539