Місяць прийшов до правоохоронців

1

Депутат Ірпінської ради Ярослав Місяць, який третій місяць перебуває в розшуку, з’явився добровільно до правоохоронів.

“Це сталось у вівторок. Він був у супроводі свого адвоката та своєї дружини – депутатки Ірпінської ради Марини Власюк. Місяця троє народних депутатів взяли на поруки,” – повідомило джерело “Громади Приірпіння”.

Зі слів джерела, депутатові Ірпінської ради вручили повідмолення про підозру. Далі повинні проводитись слідчі дії, за результатами яких справу можуть передати до суду.

Депутатові Ірпінської ради загрожує до 7 років ув’язнення.

Нагадаємо, правоохоронці провели обшук в будинку Ярослава Місяця та його дружини Марини Власюк. Там знайшли сотні заяв на землю, які, як припускають правоохоронці, були написані задля реалізації стандартної схеми підставних в Приірпінні.

На захист Місяця тоді виступив інший депутат Ірпінської ради Валерій Пєший, який разом з Місяцем та ще одним депутатом Ірпінської ради Юрієм Денисенком входить до одного клану дерибанників.

ОБШУК У ДЕПУТАТСЬКОМУ БУДИНКУ

Місяця оголосили в рошук саме тоді, коли він балотувався в нардепи по 95-му округу від Радикальної партії Олега Ляшка й прийшов пікетувати прокуратуру, маючи в руках, з слів очевидців, пістолет.

Тоді було чутно постріли. Через скандал довкола цієї справи – підслідність перейшла до слідчого управління УМВС Київській області.

До того, як в Ірпені обрали нового голову – забудовника Володимира Карплюка – клани дерибанників ворогували між собою. На інацгурації Карплюка стало зрозуміло, що Денисенкові пообіцяли омріяне секретарське крісло. Він стояв саме поряд із Карплюком.

Згодом його таки призначили секретарем і на сасіях почали протягувати дерибанні питання, які вигідні клану дерибанників Пєшого та Місяця.

1 Comment

  1. Громада м.Ірпінь 31 Грудня 2014 at 00:49

    Общественность г.Ирпень все видит. Если Месяц вернулся с очередной блатхаты то значит имеет как минимум козырь в кармане в виде удостоверения “участника АТО” и разрешение кого из депутатов о развале уголовного дела. Только вот времена не те. Вина Месяца доказана полностью, обвинение готово. В суд придут десятки а может и сотни людей в поддержку обвинения. Его песенка спета. Но он решил что пора амнистировать себя перед весенним дерибаном новых границ Ирпеня. Может и Денисенко заверил что Пацкан поможет. Время покажет и расставит все точки ….

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539