Очільник штабу Порошенка паркується на зебрі (Оновлено)

2

Голова бучанського осереду політичної партії “Нові обличчя” Володимира Карплюка  Іван Лисенко в перший же день Нового року оскандалився у соцмережі Facebook — з’явився у групі “Герой парковки”. 

“Я прогулювався з дитиною, яка спала у візочку. Побачив, що на місцях для двох машин та ще й на пішохідному переході припаркований джип. Вирішив його сфотографувати й розмістити в групі “Герой парковки””, — розповідає самовидець.

“Аж раптом з магазину “Колібрі” вибіг екс-депутат Бучанської ради та голова бучанських “Нових облич” Іван Лисенко. Він почав кричати, обзивати мене, вживаючи нецензурну лайку”, — додає бучанець.

Самовидець розповідає, що бучанці, які мирно прогулювалися центром у перший день нового року, були шоковані такою поведінкою Лисенка.

“Таксисти повідомили, що Лисенко часто паркується саме на цьому місці, оскільки в магазині “Колібрі” стоїть його автомат поповнення рахунку на мобільні телефони. Лисенко забирає там гроші”, — розповідає активіст.

Герой парковки

На “зебрі” можуть одразу припаркуватись 5 порушників ПДР.

IMG_5394

Сам Лисенко неодноразово критикував так званих “героїв парковки” та називав їх “рагулі нашого міста”.

рагуль Лисенко

Він критикував ось це місце для паркування на пішохідному переході в центрі міста, де зазвичай стоять таксисти.

Парковка Нові облич
Ось фото припаркованої машини Лисенка, але вже іншої – золотисної. І теж на зебрі.
Безымянный
Окрім того, що Лисенко неодноразово в ФБ критикував подібну поведінку мешканців Бучі на парковках, він ще й позиціонував себе як людина, що вболіває за чистоту довкілля.

Безымянный

“Коли я поцікавився, чому Лисенко так розхвилювався через те, що я фотографую автівку і спитав, може, це його машина, він почав ще більше кричати і сказав, що це не моя справа”, — розповідає самовидець.

“Хвилин через 30 після інциденту Іван Лисенко сів за кермо цього джипа й поїхав”, — завершує свою оповідь бучанець.

Під постом про парковку Лисенка почалося обговорення його поведінки. Люди, які знають Лисенка, пишуть, що це його Jeep.

Безымянный

До слова, джип у Лисенка бучанці помітили одразу після президентських виборів, на яких він очолював в Бучі штаб Петра Порошенка.

Начальник Ірпінського ДАІ Олександр Куделя переконує, що ті, хто паркуються на зебрі, — порушують ПДР:

“Пішохідний перехід в тому місці має виконувати й виконує свої функції. Парковка на зебрі заборонена. Ми неодноразово приїздимо до того переходу й складаємо протоколи щодо порушень ПДР. Найближчим часом готові поїхати з вами разом і покарати правопорушників”.

Нагадаємо, нещодавно на сесії Бучанської ради Лисенко публічно визнав, що був зеком. Як виявилось, екс-депутат Бучанської ради напідпитку разом із іншими молодиками виривав увечері  з рук громадян сумки.

2 коментарі

  1. Іван Лисенко 2 Січня 2015 at 01:57

    Не знаю, до кого з вас звертатись, оскільки під такою маячнею, навіть автор новини Андрій Подкідишев і той побоявся підписатись…
    Вкотре хочу спростувати брехню, розповсюджену вашим сайтом, який стійко підтверджує реноме “помийки”.
    По-перше, там вже багато років паркується вся Буча, зазвичай там поміщається 4 авта, стоять переважно таксисти, а “зебра” не є там пішохідним переходом. Я припаркувався не заважаючи іншим, тому не бачу проблеми…
    Але її побачив Подкідишев, який немов вправний сексот, умисно підстерігав саме мене, чим наразився на грубість з мого боку… Інші машини на цьому місці його чомусь не цікавили, тому не скриваю, що привселюдно обізвав його “ху@лом” і він на це заслуговує…
    Щодо Jeep – це машина дружини і вибори, як ви брешете, тут ні до чого, оскільки придбана була в кінці лютого.
    P.S. Про мою судимість у 16 років мої рідні, близькі, друзі знають більше 30 років, що ніяк не впливає на наші відносини. А тим, хто збирається товкти мене лицем у цю помилку дитинства і згадувати всує, з метою мене принизити (називаючи “зек” і т.ін.), я буду розцінювати за образу і автоматично заносити до своїх недругів, та навіть ворогів.
    Дякую за розуміння

    • Подкидышев Андрей 2 Січня 2015 at 13:17

      ЭТОТ ЗЕК (бывших не бывает ) позволил себе кричать матом на всю улицу( хотя что можно ожидать от уголовника ) , машин там вмещается 5 . Я при этом холуе спросил у таксистов , они подтвердили . в третьих , Я не знал , что это его машина, и на МОЙ вопрос -это Твоя , он ответил , что нет .

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539