Люстрація: регіоналка буде замом Федорука?

1

Місце першого заступника міського голови Бучі може посісти колишня очільниця головного управління юстиції в Київській області – Ніна Ященко.

Її як кандидатку на вакантне місце на погоджувальній раді у вівторок представив депутатам міський голова Бучі екс-регіонал Анатолій Федорук.

Місце першого заступника міського голови вільне з 2012 року. Останнім, хто займав цю посаду, був Геннадій Дмитренко. Саме він на свято Миколая подарував собі службову квартиру в Бучі.

На погоджувальній раді депутати поцікавилися лише тим, де мешкає Ященко.

Ященко

Жінка повідомила, що проживає в Бучі.

Джерела редакції в Бучанській раді повідомили, що Ященко в червні 2012 року отримала від влади Бучі службову квартиру, яку згодом приватизувала.

Згідно інформації у відкритих джерелах, Ященко займалася реєстрацією партій та партійних осередків, на чому створила цілий бізнес.

Вона є в списку людей, що підпадають під люстрацію.

Її звинувачують у тому, що вона реєструвала й видавала печатку клону партії “Батьківщина” в Київській області.

Яценко

У березні 2012 року кум екс-регіонала Федорука – Володимир Карплюк – зареєстрував свою партію “Нові обличчя” у тому ж таки управлінні юстиції.

Нові обличчя, реєстрація

 

Таким чином, не дивлячись на події на майдані й декларації держави про очищення влади, Бучанська рада приймає на роботу колишніх регіоналів.

Нагадаємо, на початку грудня минулого року на посаду начальника відділу внутрішньої політики Бучанської ради Федорук взяв на роботу політ-технолога Партії регіонів та помічника екс-нардепа реіонала Василя Горбаля – Дмитра Гапченка.

Завтра, 29 січня, на сесії міської ради депутати мають визначитися із заступником міського голови Бучі.

1 Comment

  1. О чем это говорит? 30 Січня 2015 at 08:44

    Это говорит о том, что Федорук предан бывшей власти. Власти Семьи. Потому как он понимает позицию только СИЛЫ. Демократия и реформы не для него. Это поняли ЛЮДИ и отвернулись от него на Выборах в верховную раду в 2014 году. Федорук сбитый летчик. Теперь он ставит на своего кума Карплюка. Он надеется что люди в Ирпене глупые и помогут попасть им в Верховную раду черех пару тройку лет. Ан НЕТ. Или Карплюк работает в Ирпене на благо громады, или пусть занимается стройкой своей. Вместе с Федоруком. ))

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539