Кредитна пастка: 75-ти літню бучанку викинули з квартири

1

Син літньої Марії Ходиревої пішов до кредитної спілки, аби позичити гроші. До офісу попросии принести право власності на 2-кімнатну квартиру.

У результаті старенька жінка, власниця нерухомості, опинилась  просто неба під під’їздом із усіма речами. Так вона вже провела кілька ночей.

“Сил немає … і безвихідь. Серце болить, давлєніє 220… Що мене ше держить? Слава Богу я ще по-маленьку повзаю. І покинуть не можу, бо не буде взагалі нічого,” – зітхає Марія Олександрівна.

Кілька день тому до її квартири, де вона продила останні 40 років свого життя, вдерлися молодики. Так із бабусі зробили безхатька.

“Я цю квартиру заробляла так важко… Ну влізли у таку халепу… Не знаю… У страшном снє таке не могло присниться,” – бідкається старенька.

Безымянный

Двері вибили і одразу вставили свій замок. Сюдии вкотре приїхала міліція:

“Якщо є свідоцтво на право власності, то треба викликати місцевого депутата. Будем вскривать. Другого виходу нема”.

Син бабусі, який позичив гроші на ремонт, каже, що свідоцтва у нього вже немає. Зі слів чоловіка, документ забрали у кредитній спілці. Тут привабив низький відсоток – лише 3 % щомісяця від загальної суми 142 тисячі гривень.

Кілька місяців умови дійсно були такими, але за кілька місяців все змінилося:

“Просимо розрахуватися до 4 числа у повному обсязі. Сума 311 тисяч гривень зі 140. Таких грошей у нас не було. Вони почали прирівнювати за курсом долара,” – бідкаються люди.

У кредитній спілці, щойно побачивши камеру телеканалу СТБ, керівник утік.

Адвокати запевняють, що це ідеальна схема шахраїв. Родина звернулася до суду та прокуратури.

1 Comment

  1. Автошка 22 Квітня 2015 at 21:15

    Фактично відбулося рейдерське захоплення, тільки не зовсім професійне. Бо слід було б мати на руках судове рішення на право власності та виселення боржників з спірної квартири. А цього зроблено не було. Міліції слід розібратись та порушити кримінальне провадження. Саме головне те, що ця банда рейдерів працює в місті Буча під прикриттям місцевих депутатів. Громаді необхідно негайно реагувати на це беззаконня.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539