Гонтарева показала будинок в Ірпені

0

Голова Нацбанку Валерія Гонтарева вирішила показати журналістам, яка вона зразкова господиня, дружина, мама та бабуся у себе в будинку за містом.

Після тренування з тенісу, Гонтарева приготувала обід з семи страв, а її чоловік з сином тим часом показували будинок, розповідали про свої родинні традиції та сплановані на 10 років вперед подорожі.

Також Валерія Олексіївна зізналася, що має тату на плечі, не ходить по салонах краси та прочитала першу частину “50 відтінків сірого” англійською мовою.

Життя голови НБУ зсередини бачила кореспондент “Hubs“.

На першому поверсі розташована кухня, кабінет чоловіка, вітальня з каміном та зимовий сад.До будинку в Ірпені родина очільниці Нацбанку переїхала 14 років тому. Як зазначає видання, житло виглядає досить скромно, без фонтанів, павичів і палаців. Звичайний двоповерховий будинок.

Поки Гонтарева готувала обід, її син Микита, якого мама кличе Нік, та чоловік Олег Борисович.

“Я хочу вчитися в Києві, але у батьків на мене великі плани. Хочуть, щоб я вчився за кордоном”, – розповідає хлопець і додає, що хоче стати, як і батьки, фінансистом.

 Гонтарева планує вивчити молодшого сина закордоном

Сама ж Гонтарева, як виявилося, дуже гостинна і любить запрошувати друзів. Вона навіть знаходить час на те, щоб писати сценарії та влаштовувати костюмовані вечірки. Наприклад, на 20-річний ювілей весілля організувала віденський бал.

А п’ять років тому, на 25-річчя з дня весілля, Гонтарева з чоловіком наважилися на татуювання. На лівому плечі пані Валерії набито “Do you still love me?”, а на плечі чоловіка відповідь “Yes, I do”.

 Гонтарева готує, а чоловіки показують перший поверх будинку

На обід за участю журналістів Гонтарева приготувала аж 7 страв: салат з помідорів з моцарелою і базиліком; збірна м’ясна солянка; гарбузовий каррі; відварений рис; парові овочі; запечена сьомга з імбиром, лимоном та базиліком і запечений сібас з соусом теріякі. На десерт – морозиво.

 Гонтарева сама приготувала обід з 7-ми страв

Окрім тенісу, Гонтарева займається плаванням. Вона навіть наважилася показати фото себе в купальнику на телефоні, щоправда, лише журналістці.

“Дуже люблю активний спорт і подорожі. Я з 10-ти років граю у великий теніс. Раніше тренувалася тричі на тиждень, тепер, на жаль, один-два. Після тренування йду в басейн. Плаваю всіма чотирма стилями – брасом, кролем, батерфляєм і на спині”,- розповіла голова НБУ.

Також Гонтарева з родиною дуже любить подорожувати. Їхні плани розписані розписані на 10 років вперед.

 З кожної подорожі сувеніри і магніти на холодильник

Усі поїздки родина організовує без допомоги туроператорів.

“Мені 14 років і я вже побував в 30 країнах. На жаль, наші подорожі закінчилися після відходу мами в Нацбанк”, – зазначив син Гонтаревої.

“Але ми на найближчу відпустку плануємо поїздку всією сім’єю по древньому Китаю. Нік вже програму продумав. Сподіваюся, в країні буде все спокійно, і я зможу вирватися в цю подорож”, – уточнила голова Нацбанку.

 Голова Нацбанку показала себе на кухні

“А взагалі у нас графік подорожей розписаний на 10 років вперед. І це не пляжний відпочинок, ми любимо їздити по країні, знайомитися з визначними пам’ятками, з історією. Любимо кататися на лижах, летіти з великих океанських хвиль на серфі або злітати на флайборді високо в небо, а звідти пірнати у воду. Ми всі музичні меломани, тому раніше часто їздили на рок-фестивалі”, – додала вона.

 30 років разом. Для чоловіка не проблема, що дружина заробляє набагато більше

“У нас з чоловіком смаки сходяться в року – “Nickelback”, “Nirvana”, “Metallica”, а з більш сучасних – це “Muse”, “30 Seconds to Mars”. Але Олег заглиблений у прогресив, а мені більше подобається поп-рок. У нашій родині я сама сприйнятлива до нових віянь в літературі, музиці та художньому мистецтві. Ось зараз слухаю авангардну Ciscandra Nostalghia і фолк-рок Асафа Авідана. Правда, завжди із задоволенням слухаю і стару музику Дженіс Джоплін і Роберта Планта”, – розказала Гонтарева.

Подружжя полюбляє рок – класичний і сучасний

Також пані Валерія стежить за літературою.

“Стежу за новинками в літературі. Якщо є щось цікаве, купую. Найчастіше цих книг у перекладі ще й немає. У читанні оригіналу є і одна невелика проблема. Ти часто відразу не можеш зрозуміти, слабенька книга або сильна, так як до кінця ми не можемо зрозуміти красу і глибину мови. Англійською можна навіть “50 відтінків сірого” прочитати і я, зізнатися, прочитала першу частину. Російською я б її не читала точно – там відразу зрозуміло, що книга нижче плінтуса”, – зазначила Гонтарева.

 Гонтарева зізналася, що прочитала першу частину “50 відтінків сірого”

Голова Нацбанку запевнила, що не ходить по салонах краси.

“Ніякого особливого догляду немає. Можете подивитися на мою полицю у ванній, там самі звичайні креми… Граю в теніс, плаваю, іноді ходжу в інфрачервону сауну або в парилку, можу на масаж спортивний сходити. До косметолога я не ходжу, на манікюр теж. Бачите, на нігтях лаку немає – ввечері сама нафарбую”, – зізналася жінка і додала, що їй просто шкода на це часу.

 Котик Гонтаревої вам підморгує

Мабуть, усі пам’ятають про те, як на сніданок у Давосі Гонтарева прийшла в білих уггах. Тоді це жваво обговорювали у пресі. І от голова Нацбанку нарешті розповіла про свою любов до цього зручного взуття.

“Уггі я люблю. У мене їх десь десять пар. Крім білих, які всі бачили, є ще сірі, чорні, коричневі з хутром і без хутра. Давос – це гірськолижний курорт. Сніданок, який організовував Віктор Пінчук, починався о 7 ранку. Наш готель був на горі. І в 6:30 ранку мені потрібно було пішки зійти вниз. Я не уявляю, як можна було спуститися взимку з гори на підборах”, – сказала Гонтарева.

 А це бабуся Валерія з майже трирічним онуком Девідом

До речі, пані Валерія запевнила, що не має брендових речей у гардеробі, мовляв, не знає, як можна стільки грошей віддавати за одяг. Хоча чоловік додав, що для дружини шопінг – як підзарядка для батарейки, зняття стресу та покращення настрою.

У соцмережах мешанці Ірпеня розпочали жваве обговорення щодо того, де саме мешкає Гонтарева в місті.

Безымянный

 

Самовидці кажуть, що після призначення Гонтаревої головою НБУ біля будинку з’явилась охорона.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539