З Карплюка господарник, як з цукерки куля!

0

Випестувані Карплюком кишенькові ЗМІ, із шкіри пнуться, зображаючи свого милостивця мало не реінкарнацією Столипіна – такий вже господарник і трудяга, що поруч ніхто і близько не стояв! А що вже за люд простий дбає! Парки відремонтував! Не їсть не спить – за народ думає!

Десь навіть хочеться погодитися, але з обмовкою. Що розумака, то розумака, але лишень коли справа стосується власної кишені. Що від того громаді – у кількох прикладах.

25 червня 2015 року на сесії Ірпінської міської ради, за активного лобіювання голови, було надано дозвіл на продаж приміщення по вулиці Парижської комуни 3.

Історія така. Регіонали відтяли шмат комунального приміщення аптеки під свій партійний  офіс і швиденько подали документи на приватизацію. Не хитра комбінація було ваше – стало наше. До того ж Карплюк благословив продаж приміщення з усім “фаршем” площею 154 квадратних метрів в центрі міста за вартістю у двічі нижчою, ніж продаються голі стіни в новобудовах! По господарськи!? Навіть не сумнівайтеся! Ми ж не знаємо скільки пішло до кишені махінатора.

Як два факси відіслати, 13 липня  сесія Ірпінської міської ради ухвалила рішення, щодо знесення будівель на Мінеральній 7.  Це колишні приміщення Ірпінського РАКСУ. Пізніше тут була редакція КП “Ірпінський вісник”. А ще приміщення Асоціації багатодітних родин, шаховий клуб,  Червоний Хрест і адмінбудівлі єдиного рентабельного в місті  комунального підприємства “Ірпіньміськсвітло”.   Вони і зарплатню вчасно виплачували, і акт на землю мали – не допомогло. Все пішло БЕЗКОШТОВНО під забудову багатоповерхівками друзякам мера з КП “Ірпіньжитлоінвестбуд” та ТОВ “Компанія “Інтеп”. Якщо це не корупція – то у нас комунізм!

На цій же сесії ухвалили державницьке рішення, щодо поділу парку “Дубки” по вулиці Соборній 173 на три ділянки.

Безымянный

Пів гектару парку пустили під знищення вікових дубів для будівництва ресторану і парковки біля нього. Хоча ще й пів року не минуло, як на цей парк витратили купу наших з вами грошей! Мудро? Хто б сумнівався!

Іноді щось вдається врятувати від загребущих рук міського голови, але враховуючи прикормлену ним більшість з колишніх регіоналів у раді, це швидше виняток, ніж правило. Так мною, як секретарем профільної депутатської житлово-комунальної комісії, зупинено знесення допоміжних приміщень приміщень по Курортній 9 (територія КЖЕП “Ірпінь”).

Безымянный

Там розташовано Територіальний центр соціального обслуговування населення Ірпінської міської ради. Його хотіли пустити “під ніж”-балансова вартість 0 гривень, незважаючи навіть на те, що лише рік тому потратили на ремонт близько 300 тисяч.

Безымянный

А ще наш голова надумав подарувати своєму кумові Федоруку міське приміщення, розташоване у Бучі на Кірова 129. За цією адресою розташовані два навчальних заклади –  Міжшкільний навчально-виробничий комбінат м. Ірпеня, який забезпечує здобуття профільної освіти учнів п’яти загальноосвітніх шкіл, та Ірпінський еколого-технічний центр творчості школярів та молоді. Його вихованці є неодноразовими переможцями та лауреатами різноманітних конкурсів і змагань різного рівня. Поки що вдалося відбитися. А от чи на довго?

Про забудову на Єсеніна вже знає вся країна. Громада повстала проти побудови 2 7-поверхових будинків замість зеленої зони.

Безымянный

За активну позицію акивістів б’ють “невідомі”.

Без імені

Якщо потрібні ще приклади, то їх хоч греблю гати!

Після такого господарювання у нашому місті залишиться випалена земля, втикана багатоповерхівками. І як не перефразувати пораду професора Преображенського із «Собачого серця» – не читайте на ніч карплюковських газет!

БезымянныйАвтор: Богдан Мельничук, депутат Ірпінської міської ради від ВО “Свобода”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539