Старі “Нові обличчя” у Ворзелі: операція Кухарського “Статут”

0

У Приірпінні, напевно, у агресивності передвиборчої піар-кампанії з партією “Нові Обличчя” не позмагається ніхто.

Білборди із до болі відомими нам старими владними обличчями — за кожним рогом і на кожному перехресті. Купа дорогої глянцевої поліграфії була у скриньках ще задовго до офіційно дозволеного старту кампанії. Зараз же кандидати від “Нових облич” пильно стежать за зустрічами з виборцями своїх суперників, приходять на них, починають агітувати за себе. Така ситуація не лише в селищі Коцюбинське. Винятком не стало і наше курортне містечко Ворзель.

Утім, Громада Ворзеля підготувалася до зустрічі із вже добре відомими ворзелянам старими “новими обличчями”. Зокрема, із кандидатом на посаду Ворзельського селищного голови Сергієм Кухарським, котрий раніше уже відпрацював на цій же посаді одну каденцію.

Його досягненням став сплюндрований Статут територіальної громади селища Ворзель, який був прийнятий на сесії Ворзельської селищної ради 20 грудня 2007 року, і який перед здачею до управління юстиції при Кухарському спритно перепрошили, вліпивши за його підписом на обкладинку назву “Статут Ворзельської селищної ради”.

Змінена була лише обкладинка, всередині, як ви можете побачити, мова йде про Громаду.

Ось це статус, прийнятий на сесії.
Статут прийнятий на сесії

Ось це статут, який зареєстрували в Управлінні юстиції

Статут зареєстрований

 

Що це означає для Ворзеля? Те, що Громада юридично позбавлена можливості користуватися своїм статутом, котрий більше року розробляли місцеві активісти на чолі з Ігорем Йосиповичем Грибенком. Тому, що зміст документу не відповідає його назві, зареєстрованій в Міському управлінні юстиції.

Для того, щоб встановити правочинність статуту, тепер потрібно проходити юридичну експертизу документу. Або приймати його по новій.

Тож на зустрічі із Кухарським активісти приносять примірник його “здобутку”, ставлячи питання: невже оця фальсифікація, плюндрування найголовнішого документу Громади, на який було витрачено стільки наших часу і зусиль, її малої Конституції, дають вам моральне право знову балотуватися? Відповіді немає.

Та Громаду Ворзеля, вже добре навчену декількома змінами влад, цим не здивуєш. І цього разу вона зробить правильний вибір.

БезымянныйІван Кулінський, мешканець Ворзеля

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539