Тіло зниклої студентки податкової академії знайшли в гаражі

0

У Ірпені правоохоронці знайшли розчленоване тіло Ольги Сороки. Її розшукували протягом листопада місяця. Вона зникла 4 числа.

Разом з подругами студентка податкової академії переїхала на нову квартиру і пішла забирати речі до будинку господаря, де мешкала раніше. Оскільки будинок розташований поруч із новим житлом, то Ольга залишила телефон вдома на підзарядці.

“Коли пройшла доба ми одразу пішли в міліцію,” – розповіла подруга.

Коли прийшли до будинку, де могла бути Ольга. Двері були зачинені й чоловік залишив записку, що поїхав на риболовлю на кілька днів. Наступного для його знайшли мертвим. Сусіди не ймуть віри у те, що чоловік, якому був 51 рік повісився з власної волі.

Коли все сталося, то дружина покійного була в селі.

Ольгу Сороку щоденно розшукували, вдома на Рівненщині вона не з’являлась. У пошуках допомагали близько 100 правоохоронців, надзвичайників, водолазів. Шукали спільно з волонтерами в лісопосадках, водоймищах, покинутих будівлях.

“Надвечір (23 листопада) співробітники поліції спільно з журналістами у оглядовій ямі гаражного приміщення знайшли закопане розчленоване тіло безвісно зниклої. Подвір’я, на території якого знаходився гараж, належало чоловікові, до якого приходила дівчина перед тим, як зникнути”, – йдеться в повідомленні.

“Підозрюваний покінчив життя самогубством”, – повідомили у поліції.

Слідчий відділ Ірпінського відділу поліції відкрив два кримінальні провадження – за фактом зникнення людини, та за фактом самогубства.

Наразі обидва провадження перекваліфіковані та об’єднані в одне провадження – за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539