Депутатський звіт про роботу

1

За неповних два місяця  роботи як депутата 7 скликання до мене звернулось 79 громадян щодо депутатських актів та 3- за характеристиками.

Моя команда на вул. Богдана Хмельницького  у сквері провела толоку, а також  відновила лавочки у  дворі будинку 8а по вул. Ленінградській.

У грудні розпочато ремонт під’їзду №2  будинку 11 по Северинівській  згідно  нашої програми “Комфортний під’їзд”, яка передбачає приведення до ладу всіх під’їздів багатоквартирних будинків виборчого округу № 5.

1

Ми з моєю командою посприяла у демонтажі незаконно встановленого  гаража на вулиці 74-ї Стрілкової дивізії. Зазначу, що я був ініціатором будівництва доріг вулиць  74-ї Стрілкової Дивізії, Горького та Калініна.

Залишилось заасфальтувати тільки Калініна, ремонт якої не встигли  закінчити, але в листопаді завезли щебінь та розрівняли дорогу, щоб люди не так відчували дискомфорт від відсутності асфальтового покриття.

Також за цей період ми надали  матеріальну допомогу двом багатодітним сім’ям , які перебувають у скрутному становищі і допомогли відділу культури, національностей і релігій  провести дитяче свято, фінансово підтримуємо дитячий центр “Дивосвіт”.

Команда попрацювала і поштарями: допомагали розносити повідомлення про надання субсидій до адресатів.

Мешканці будинку 8а по Ленінградській виявили бажання створити ОСББ, їхню позицію ми активно підтримуємо, надали юриста, який консультував по процедурі створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

19 грудня вже традиційно влаштували свято для малечі до дня Святого Миколая з аніматорами, конкурсами, частуванням і подарунками. Але не залишили без подарунків і дорослих, наприклад, у ворзельському відділенні гінекології  зовсім скоро з’явиться новий сучасний  холодильник.

1

Не забуваю і про спортивне життя міста та пропаганду здорового способу життя серед дітей та молоді.

Оскільки я займаю посаду Президента Київської обласної федерації  олімпійського тхеквондо (ВТФ) (КОФОТ), тому постійно підтримую кращих спортсменів та сприяю проведенню змагань з тхеквондо на високому рівні в Ірпені та області.

Наприклад, 20 грудня відбувся турнір з тхеквондо “Кубок Київської області” серед  молодших юнаків та дітей на базі Ірпінської ДЮСШ. Найменшенькі спортсмени показали вміння та жагу до перемог і всі отримали подарунки від КОФОТ.

Планів як покращити наше місто, зокрема, округ №5 ще багато, але я буду радий виявленню ініціатив  і пропозицій  від мешканців, разом в нас все вийде!

БезымянныйАвтор: Андрій Страховський, депутат Ірпінської міської ради від партії “Нові обличчя”, член бюджетної комісії

1 Comment

  1. мимо проходящий 27 Грудня 2015 at 23:09

    Невже НЖ могут отчитываться? о_О . Крута:)

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539