Шкільні проблеми: ціна на харчування та торгівля алкоголем поблизу школи

0

Першим питанням було питання вакцинації. Дуже багато розказувала Роза Миколаївна про переваги вакцинації, зокрема про поліомієліт. Потім говорили про грип, оскільки у ЗМІ часто згадують про захворювання. Досі так і невідомо, чи закриють нас на карантин, чи ні.

Ольга Матюшина вже повідомила, що другий мультфест “Муля” вирішили скасувати через те, що краще мінімалізувати масові зібрання дітей. Подарунки, які мали розігрувати між дітьми аніматори, роздадуть малозабезпеченим дітям.

Щодо карантину в школах чи садках – рішення буде прийматися на рівні Ірпеня.

Потім надали слово пані Каськовій, яка відбулася мінімальним штрафом, коли її звинуватили у тому, що харчі Каськова закуповувала у сина-перекупника за завищеними цінами. 

Отже, з слів Каськової, харчування буде за 13 грн (перша і друга страва), 10 (друга страва), 6 грн (сосиска чи котлета, хліб, чай). На харчування будуть талони, з якими діти ходитимуть до їдальні.

60%- багатодітні, діти демобілізованих, діти-інваліди та діти батьків, яких опинилися в складних життєвих обставинах .

100%- сироти, діти позбавлені батьківського піклування ,малозабезпечені з 1-11 клас ,діти загиблих в зоні АТО та діти мобілізованих в зону АТО .

З понеділка починають пекти випічку – булки, ватрушки, котлети в тісті, сосиски в тісті, чого раніше не робили.

Меню буде плануватись на 2 тижні вперед. Зі слів новообраної голови батьківського комітету, вчора в Ірпені була нарада, вони до 21 січня, коли має відбутися сесія, приймають пропозиції щодо проблем школи. Ми вирішили скласти листа з проханням запровадити безкоштовне харчування для 1-4 класів.

Безымянный

Місцева влада селища нас у цьому плані вже підтримала.

Безымянный

Треба зазначити, що у школі новий завгосп. З виправки видно що військовий, веде військовий гурток в школі.  Перше враження доволі непогане – вислухав зауваження, пообіцяв частіше ганяти прибиральниць по туалетах.

Багато батьків обурювались кіоском на зупинці, про який вже писали у Facebook-групі “Громада Коцюбинського”.

Безымянный

За нашою інформацією, цей магазин курує депутатка 5 скликання Любов Малишко, яка на зборах під час попереднгьої каденції виступала за дерибан лісу. Малишко балотувалася в депутати восени, але програла Юлії Главацькій.

Діти туди бігають , там продають пиво, зафіксовано факт продажу дітям напою “РедБул”. Потрібно робити офіційний запит щодо власника та вживати заходів. Саме тому від батьківського комітету у п’ятницю направлене звернення на депутатку цього округу Юлію Главацьку.

Без іменіАвторка: Леся Єльнікова, коцюбинчанка

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539