Моя “будівельна компанія” – це побудова громадянського суспільства

1

Відповідаю на брехню, що її продовжує поширювати “молода команда” мера Ірпеня Володимира Карплюка. Підконтрольна йому преса задається питанням, чому це я “раптово” почала займатися проблемами Приірпіння і “підіграванням місцевим активістам” у боротьбі проти незаконного розпаювання лісу. Оприлюднення мною інформації про корупцію в регіоні і порушені Прокуратурою кримінальні справи названо “пропагандою проти Приірпіння”.

Я бачу дві складових. Панічний страх злодія, на якому горить шапка, і безпросвітне невігластво наведеної аргументації. Чому я займаюся збереженням лісів Приірпіння. Бо займатися проблемами регіону, мешканці якого благають про допомогу, – конституційний обов’язок народного обранця. Повноваження народного депутата України, обраного на одномандатному загальнодержавному окрузі, поширюються на всю Україну, отже, для такої діяльності не потрібна місцева прописка чи дозвіл якогось там мера-корупціонера.

Майже всіх активістів місцевої громади я знаю особисто протягом багатьох років. За збереження Білчанського лісу я боролася з 2009 року, ще будучи журналістом. Я особисто оприлюднювала матеріали антикорупційних розслідувань, робила сюжети на телеканалі СТБ, вимагала надання лісу статусу Нацпарку.

Безымянный

Зараз цей статус є. Для мене справа честі – довести це до кінця. Залишився останній етап, винесення меж Біличанського лісу в натурі. В Держбюджеті-2016 я домоглася виділення на це коштів, і єдине, що лишилося зробити – проконтролювати, щоб Мінекології здійснило ці заходи.

Безымянный

Про ситуацію, що склалася в Приірпінні, я особисто поінформувала Президента України, повідомила його про колосальний лобістський спротив, і тепер питання виконання президентського Указу про статус Нацпарку для Біличанського лісу стоїть на особистому контролі Петра Порошенка.

Безымянный

Звертаюся до місцевої громади: не вірте брехні про мене.

Це конвульсії перед неминучою розплатою за незаконні дії людей, які не хочуть жити по-чесному. Я не маю жодного відношення до жодного будівельного бізнесу, я все життя працювала журналістом, і будувала лише громадянське суспільство.

Я і надалі співпрацюватиму з правоохоронними органами, від яких вимагатиму доведення до кінця розслідування незаконного збагачення корупціонерів у владі. І продовжуватиму тримати на контролі ситуацію в Приірпінні і захищатиму місцевих активістів.

Я не залишу вас напризволяще, не дамо роздерибанити ваші міста і селища, і кожен ваш ворог, що погрожує вам і залякує, – це мій персональний ворог!

Ми перемогли Януковича на Майдані, переможемо і його перефарбовану банду!

БезымянныйАвторка: Ольга Червакова, народна депутатка України

1 Comment

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539