Нардеп Червакова: “Звертаюся до депутатів Ворзеля”

2

Завтра, 29 січня, о 9 ранку на сесії Ворзельської селищної ради хочуть протягнути рішення щодо об’єднання з містом Буча. Про це повідомила голова селищної ради, рідна сестра мера Бучі Анатолія Федорука – Лариса Федорук, – йдеться в газеті “Громада Ворзеля”.

Наступним кроком стане незаконне розпаювання бучанською радою курортних зон Ворзеля, – побоюються місцеві активісти.

Торік у вересні 18 депутатів Ворзельської ради ще старої каденції вже приймали таке рішення. Попри те, що відбулися громадські обговорення, на яких люди висловились проти.

Думка громади взята до уваги не була. На цій підставі активісти оскаржують рішення про насильницьке приєднання в суді.

Безымянный

Нові депутати взялися за те саме. Активісти зверталися до селищної голови та депутатів з проханням не повторювати дій попередників. Тим більше, що рішення суду ще нема. Але місцева влада не реагує. Так само, як відмовляється представити План перспективного розвитку територіальної громади, обгрунтувавши, навіщо потрібно таке об’єднання.

Парад об’єднань спіткає зараз все Приірпіння. Нещодавно на незаконній сесії Коцюбинської селищної ради депутати прийняли рішення про об’єднання з Ірпенем. Причина – в великих містах вже майже нічого вкрасти і забудовники накинули оком на ліси маленьких селищ. В трикутнику Ірпінь-Стоянка-Ворзель ціна питання – більше 1000 гектарів рекреаційних зон, вже розпайованих в незаконний спосіб. І прокуратурою досі не скасовано рішення про переведення лісу в “деревинну рослинність”, як це сталося з частиною вкрадених у громади лісів поблизу Коцюбинського.

Звертаюся до депутатів Ворзеля: те, що ви плануєте зробити, – це зловживання владою і перевищення повноважень. Це кримінальні статті, по яким вам доведеться відповідати, якщо ви прийматимете рішення не в інтересах громади, а в інтересах корупції.

БезымянныйАвторка: Ольга Червакова, народна депутатка України

2 коментарі

  1. Андрій Мельник 28 Січня 2016 at 22:43

    Пані Ольго, будьте обережні!
    Вас використовують маріонетка київських забудовників – Ірина НЕЧЕСНО Федорів.
    Нехай депутати місцевої ради самі вирішать, куди їм приєднуватися.
    Не піддавайтеся на провокації людини, у якої піна з рота тече, коли вона кричить, що Коцюбинське треба приєднати до Києва, ніби виборці не знають, що у Києві – найбільша кількість незаконних забудов та найбільший дефіцит землі для забудовників.

  2. Юрий 28 Січня 2016 at 23:46

    Пане Андрію. Справа в тому, що таке питання вирішують не депутати, а громада шляхом громадських обговорень. Якщо громадські слухання не проводились, або фальшувались, чи просто ігнорувались, а депутати все одно голосують за приєднання, то такі депутати не представляють інтереси громади і будуть розпущені достроково.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539