Прихильниця “Нових облич” вдарила активістку по обличчю

0

Близько 18:30 у неділю коцюбинчанка Оксана Недашківська повідомила, що її вдарила по обличчю прихильниця “Нових облич”. Недашківська завжди виступала за збереження Біличанського лісу, бере участь у толоках в лісі, часто відвідує сесійні засідання й розносить інформаційно-аналітичний бюлетень, який друкується коштом односельців.

У середу, 30 березня, Недашківська під час псевдосесії написала заяву в міліцію про те, що їй погрожували прихильники “Нових облич”.

“Мені прихильники “Нових облич” сказали, що відірвуть голову,” – наголошувала кілька днів тому Недашківська. Інші коцюбинчани теж скаржаться на те, що їх залякують і кажуть, аби вони не ходили на сесійні засідання.

“Коли я вийшла з Будинку культури в середу, то мене обступили депутатки. Потім вискочив якись чоловік. Почав говорити, що я була валютною повією. Це все вони знімали на камеру. І оце сьогодні у неділю я з своєю дитиною прогулююсь поблизу будинку, як іде пані Рожкова та мати депутатки Катерини Корбут-Ющенко. Підходять до мене і Рожкова каже, що я перед нею за щось не вибачилася і вдарила мене на очах у дітей по обличчю,” – каже Недашківська.

Ніна Рожкова, як свідчать очевидці, була на псевдосесії у середу 30 березня й активно підтримувала депутатську більшість. На фото вона, за словами сусідів, у білій куртці.

Безымянный

На місце події, окрім селищної голови Ольги Матюшиної, прийшли депутат облради Ігор Домбрвоський та депутат Коцюбинської селищної ради Євген Домбровський.

Безымянный

Журналіска Ірина Федорів, яка теж підійшла на Меблеву, написала про те, що там відбувалося пост в Facebook.

Безымянный

“Я бачила, як пані Рожкова підійшла до мами і вдарила її. Сказала, що вона за щось перед нею не вибачилася й отак кулаком по обличчю,” – каже донька Недашківської Анастасія. Недашківська після удару скаржиться на головний біль.

Подію жваво обговорюють у соцмережі.

Безымянный

Нагадаємо, що депутати від “Нових облич” застосовували насилля до жінок і досі не понесли покарання. Депутат Коцюбинської ради Павло Назарук заламав руку селищній голові на очах у сотень людей.

Без імені

Інший депутат Андрій Лагода напав ззаду на журналістку Ірину Федорів і зірвав з неї куртку.

Безымянный

На останньому сесійному засіданні коцюбинчанці Людмилі Буток мати секретарки ради Юлії Главацької вирвала на очах у свідків акт про те, що депутати не працюють належним чином і подерла його. Після цього Буток скаржилася на біль великого пальця руки, яким тримала акт до того, як мати депутатки Главацької його видерла з рук. Про всі ці випадки в той самий день були повідомлені правоохоронні органи.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539